Discover the finest spaces
Delen

Anafora Parkrestaurant breidt flink uit met grote zaal en souterrain

Parkrestaurant en evenementenlocatie Anafora Parkrestaurant in Vleuten is bezig met een flinke uitbreiding. Begin december 2018 moet het nieuwe Alexandria gebouw, dat aan het huidige pand wordt gebouwd, af zijn. Met een grote zaal, een eigen entree, terras en een souterrain met bar en kookstudio biedt de aanbouw veel mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. En het is al op tijd klaar voor je kerstborrels, nieuwjaarsrecepties of andere soorten events. 

Met de uitbreiding komt Anafora tegemoet aan het groeiende aantal aanvragen voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. De nieuwe grote zaal wordt dan ook meteen de grootste van het hele complex. Het hele gebouw is in zijn geheel af te huren, maar met een aparte entree biedt het nieuwe pand ook mogelijkheden voor besloten feesten. Alexandria, vernoemd naar de Egyptische stad en ontworpen door architectenbureau West8, heeft een capaciteit van maximaal 300 personen. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het interieur.

Anafora Parkrestaurant

Onder de grote zaal van Alexandria komt een souterrain. Hierin vinden we de Happy’s Bar met een wat meer intieme, sfeervolle uitstraling. Deze zaal kan bijvoorbeeld gebruikt worden als break-out ruimte bij meetings, maar is ook los te huren. Verder komt er een hele kookstudio in het souterrain waar bijvoorbeeld kookworkshops gegeven kunnen worden, maar de studio is ook te betrekken bij grotere events. Naast de vele opties binnen in het gebouw, heeft het pand ook een eigen terras. Dat kan makkelijk bij events betrokken worden zodat je een festivalachtige buitensfeer creëert.

Anafora Parkrestaurant ligt middenin het Máximapark en wordt omringd door groen en water. Naast het restaurant zelf, waarin diverse events mogelijk zijn, zijn er op dit moment vijf zalen te huur waar 12 tot 130 personen terecht kunnen. Daar komt met de komst van Alexandria dus nog heel wat ruimte bij. Een locatie om in de gaten te houden de komende tijd!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.