Discover the finest spaces
Delen

Sneak Preview: GIA Trade and Exhibition Centre

Het wordt dé nieuwe locatie voor zakelijke evenementen en congressen in Den Haag: GIA Trade & Exhibition Centre. Een voormalig distributiecentrum op een centrale plek in Den Haag wordt momenteel grondig gerenoveerd door de nieuwe eigenaar. De locatie beschikt over ruim 9.000 vierkante meter aan ongekende mogelijkheden voor events, wat in de toekomst verder zal worden uitgebreid. De locatie opent haar deuren in september dit jaar, maar GreaterVenues kreeg alvast een sneak preview!

Het eerste wat opvalt zodra we het GIA Trade & Exhibition Centre binnenlopen is de ruimte en het licht. De entree en de ontvangsthal liggen direct onder een brede lichtstraat, die in één rechte lijn over het plafond doorloopt naar achteren. Je blik glijdt automatisch rechtdoor, over de spiegelgladde glanzende vloer de diepe Opal Hal 1 in. Het geeft een fraaie transparantie aan het gebouw.

160630142136.GIA-TRADE-CENTRE-2e-edit-1.resized.0x442

Modern industrieel

Het GIA Trade & Exhibition Centre bestaat uit drie verdiepingen, waarvan de eerste twee inmiddels zijn gerenoveerd tot moderne zakelijke event spaces. Centraal in de locatie ligt de Opal Hal 1, een ruimte van 6000 vierkante meter op de begane grond. De hal is licht en ruim, met een stoer modern industrieel karakter. Metalen fabriekslampen hangen aan het plafond, dat steunt op robuuste pilaren van wit beton. Met flexibele wanden is de ruimte eenvoudig aan te passen naar ieder gewenst formaat.

Vanuit Opal Hal 1 kijken we omhoog naar een balustrade, waar je met een roltrap naar een extra ontvangstbalie kunt komen. Hier liggen twee grote zalen van 1120 en 2000 vierkante meter, met uitzicht op de hal op de begane grond. Daarnaast vinden we op deze verdieping meerdere ruimtes die kunnen worden ingezet als break-out rooms en tijdelijke kantoorruimte voor de organisatie van zakelijke evenementen.

 160630141040.GIA-TRADE-CENTRE-38.resized.0x442

 160630142136.GIA-TRADE-CENTRE-25.resized.735x02

 160630123341.GIA-TRADE-CENTRE-15.resized.0x442

Pearl Room

Lopen we langs deze kleinere ruimtes, dan komen we in de gemakkelijk zelfstandig te gebruiken Pearl Room. Deze ruime hal biedt 1000 vierkante meter oppervlak, wat gemakkelijk is op te delen in meerdere ruimtes met behulp van flexibele scheidingswanden. Direct grenzend aan de Pearl Room wordt gewerkt aan een ruime permanente keuken.

Pearle room 2

Onyx Room

Aan de voorkant van het gebouw, op de begane grond, wordt de laatste hand gelegd aan een bijzondere event space, the Onyx Room. Deze ruimte heeft een strak interieur, en heeft in tegenstelling tot de rest van de locatie een diep zwarte kleurstelling. Verduisterde ramen en wanden van donker glas zorgen voor een fraai contrast met het heldere licht van de naastgelegen ruimten.

Onyx room

Typerend voor GIA Trade & Exhibition Centre is de flexibiliteit van de ruimtes. Alle zalen zijn multifunctioneel en naar individuele behoefte in te delen. Niets ligt vast, dus alles is mogelijk. Neem daarbij de centrale locatie in Den Haag en de beschikbaarheid van ruim 250 parkeerplaatsen, en je hebt een ideale locatie. Wij kijken uit naar de opening!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.