Discover the finest spaces
Delen

Smile installeert nieuwe techniek in De Kromhouthal

Evenementenlocatie De Kromhouthal in Amsterdam heeft haar basistechniek fors uitgebreid. Deze maand maakte de locatie bekend dat ze voortaan samenwerkt met Smile Licht en Geluid Utrecht B.V. Daarbij werd een enorme investering gedaan in de basistechniek van de locatie. Die investering betekent een kostenbesparing voor haar opdrachtgever en meer gebruiksgemak tijdens producties.

De markt heeft steeds meer behoefte aan ‘full-service’ evenementenlocaties, ziet algemeen directeur Vincent de Ridder van de Kromhouthal. Door de samenwerking met Smile Licht En Geluid Utrecht B.V. denkt hij dat De Kromhouthal nog beter kan ontzorgen. “Met Smile als ‘preferred supplier’ zorgen we voor een nog completere basis binnen onze unieke evenementenlocatie. Er is geïnvesteerd in led-verlichting, ‘rigging’ en motortakels.”

kromhouthal

De Kromhouthal

De Kromhouthal is gevestigd in de voormalige fabriek van motorenfabrikant Kromhout. Deze hotspot in Amsterdam-Noord is de nieuwe uitvalsbasis voor creatief Amsterdam. Sinds de officiele opening in 2013 als de evenementenlocatie het decor van meer dan 200 evenementen, waaronder Mercedes Global Training, 35 jaar Ikea, Flavourites Live! en het Maker Festival. Enkele toonaangevende evenementen die dit jaar in De Kromhouthal worden georganiseerd zijn Design Icons, Affordable Art Fair, Europa Culinair en Capital Cars & Classics.

Smile Licht En Geluid Utrecht B.V.

Smile is een gespecialiseerd licht, geluid en AV bedrijf uit Utrecht en opereert landelijk. Smile is een snelgroeiend bedrijf dat de afgelopen jaren enorm heeft geïnvesteerd in materialen van hoogwaardige kwaliteit. Zij waren afgelopen jaar leverancier van o.a. het ‘Grand Depart’ van de Tour de France in Utrecht. Frank Koopmans, mede-eigenaar van Smile Licht en Geluid Utrecht B.V. “We werken al jaren samen met het team van De Kromhouthal, dus was een ‘preferred supplier-schap’ een logisch gevolg. Door deze samenwerking kunnen we deze unieke locatie nog beter en sneller op maat voorzien van techniek.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.