Discover the finest spaces
Delen

Slot Zeist voorlopig onder de pannen

Hoteltheater Figi en Hotel Restaurant Oud London gaan na een succesvol eerste jaar exploitatie van Slot Zeist een langdurige samenwerking aan. De twee horecabedrijven tekenen bij om nog eens vier jaar evenementen te houden in dit historische pand. Het slot is een evenementenlocatie voor congressen, vergaderingen, recepties, diners, feestavonden en bruiloften.

Wethouder Marcel Fluitman, Figi-directeur Victoria Ruijs en Oud London-directeur Erik van Dijk hebben het huurcontract voor het slot getekend. Ruijs: “Wij staan aan de start van een mooie Zeister samenwerking in misschien wel de mooiste locatie van midden-Nederland.” Van Dijk vertelt: “Slot Zeist past heel goed binnen ons portfolio horecabedrijven, locaties en activiteiten.”

Meer laten bruisen

Figi, Oud London en de gemeente Zeist streven een gezamenlijk doel na: een zo ruim mogelijke openstelling van het slot. Samen willen de twee nieuwe exploitanten deze locatie de komende vier jaar nog meer laten bruisen. De evenementenlocatie bestaat uit drie delen: Een hoofdgebouw en twee zijgebouwen, met in totaal 22 verschillende ruimtes.

Jaco Loffeld namens Oud London: “Het is een hele diverse locatie met ruimtes die verschillen van kleine vergaderzalen tot aan grote symposia. Buiten is er ruimte voor accommodaties in de vorm van tenten, waarmee de evenementen nog verder zijn uit te breiden. De evenementen kunnen geheel op maat gemaakt worden: alles is mogelijk in dit historische pand.”

Geschiedenis

De locatie komt uit 1600 en dit is aan alles nog goed te zien. De muur- en plafondschilderingen in het pand doen denken aan de 17e eeuwse stijlperiode barok. Het pand is goed onderhouden, waardoor het nog helemaal in originele staat is.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.