Discover the finest spaces
Delen

Site visit tijdens Magisch Maastricht scoort hoge ogen

Deze ‘site visit’ werd zeer goed ontvangen. De organisatie, het Maastricht Convention Bureau, scoorde een 9.1. als organisatie en een 8 voor het aangeboden programma. “Een resultaat om trots op te zijn”,  aldus Judith Nijssen, Sales Manager Congressen van het Maastricht Convention Bureau.

Voelen, proeven en zien
Het Maastricht Convention Bureau organiseert de site visits in samenwerking met zijn partners. Het effect hiervan is vele malen groter dan bij een ontmoeting van een klant op kantoor of beurs. Genodigden voelen, proeven en zien letterlijk de diverse mogelijkheden op congres- en vergadergebied. “We hebben het bewust tijdens Magisch Maastricht georganiseerd omdat de stad er dan extra mooi uitziet en een nog  positievere uitstraling heeft,” aldus Judith. “Naar aanleiding van deze site visit hebben al meerdere deelnemers offertes bij onze participanten opgevraagd.”

“Hoewel we Maastricht redelijk kennen hebben we weer hernieuwd mogen kennis maken met een aantal locaties, maar ook weer nieuwe ontdekkingen gedaan. Alles was prima verzorgd en veelal ook verrassend. Ik hoop dat we gauw weer eens in Maastricht kunnen boeken”, aldus één van de deelnemers

 

Nationale en internationale promotie
Site visits zijn bedoeld om de stad Maastricht en de regio te laten zien aan planners op de congresmarkt. Via het Maastricht Convention Bureau bundelen de verschillende lokale partners hun krachten om Maastricht & regio nationaal en internationaal te promoten als bestemming voor congressen. De planners worden zo in de gelegenheid gesteld de mogelijkheden die de stad biedt zelf te ondervinden en zo staat de regio weer bovenaan hun ideeënlijst als bestemming voor hun toekomstige bijeenkomsten. Dat dat gelukt is, blijkt uit de vele positieve reacties die het Maastricht Convention Bureau na afloop ontving.  

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.