Discover the finest spaces
Delen

Silent disco op hotelbalkon als personeelsfeest bij WestCord Hotels

De creativiteit van evenementenlocaties in coronatijd kent nog lang geen limiet. Zo lanceerde WestCord Hotels onlangs een flink aantal mogelijkheden voor vergaderingen en events die net even anders zijn én voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Een silent disco op het balkon van verschillende hotelkamers als personeelsfeest bijvoorbeeld of vergaderen op het strand van één van de Waddeneilanden. 

De bekende hotelketen heeft vijf concepten bedacht voor vergaderingen en events die bij sommige of zelfs alle WestCord hotels te boeken zijn. “Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. We zijn allemaal gewend geraakt aan de online videomeetings, maar wij merken dat klanten elkaar weer willen ontmoeten, weliswaar op een veilige manier. Wij willen aan deze vraag voldoen en onze gasten de vertrouwde service bieden, maar op een andere manier. Natuurlijk zetten wij vergadertafels op 1,5 meter afstand, maar wij presenteren ook unieke out of the box ideeën. Onze faciliteiten bieden maatwerk oplossingen, die laten we graag zien”, aldus salesmanager Nick Keizer.

WestCord Hotels

De meest opvallende coronaproof activiteit kun je doen bij Hotel Jakarta Amsterdam en het Fashion Hotel in Amsterdam: Balcony & Beats. Het werkt als volgt: alle gasten checken in en gaan naar hun eigen hotelkamer. Daar ligt een fles prosecco en een koptelefoon. Daarna ontkurkt iedereen vanaf het balkon gezamenlijk hun fles en start een silent disco. Doordat je elkaar ziet dansen op het balkon en allemaal naar dezelfde muziek luistert, ontstaat er eenzelfde soort groepsgevoel als bij een personeelsfeest. De silent disco kan ook gecombineerd worden met een spreker of seminar.

Een ander initiatief van WestCord is vergaderen op het strand. Je boekt ze bij één van de hotels op de Waddeneilanden en daar regelen ze dat de tafels en stoelen op 1,5 meter afstand op het strand staan en dat de catering ook daar wordt verzorgd. In samenwerking met Island Events is het ook mogelijk om je event in een vuurtoren, museum of loods te houden. Verder kun je sinds kort ook op het dek van het WestCord hotel op de ss Rotterdam vergaderen en kun je in elke vestiging van de keten een hybride event organiseren. Ook denkt WestCord mee over de problemen waar veel bedrijven tegenaan lopen vanwege de 1,5 meter maatregelen. Wanneer je kantoor bijvoorbeeld te klein is geworden, kun je een flexkantoor huren in één van de hotels. Of wanneer samen lunchen in de eigen lunchruimte niet meer mogelijk is, kun je komen lunchen in één van de WestCord restaurants.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.