Discover the finest spaces
Delen

Sfeerimpressie: INSPIRE van Genootschap voor Eventmanagers

Het jaarlijkse inspiratiefestival van het Genootschap voor Eventmanagers, G14, Freelance Event Professionals, Platform Museum Locaties en Theater Locaties Nederland vond dit jaar plaats op het GeoFort Herwijnen – een prachtige locatie in de Betuwe. Honderden eventprofessionals kwamen bijeen om bij te praten en zich te laten inspireren door verrassende sprekers. Een sfeerimpressie van deze zonovergoten dag! (Sleep met de muis in de foto om in 360 graden rond te kijken)

[Foto’s boven: Clickshots.nl]

[vrview img=”http://www.greatervenues.com/wp-content/uploads/2016/08/Inspire-Geofort3.jpg”]

[Vlaggenparade van Preferred Partners] 

INSPIRE vond dit jaar plaats op een bijzondere locatie: GeoFort in Herwijnen. Een monumentaal forteiland en onderdeel van de Hollands Waterlinie, met schitterende ruimtes als auditorium en een overdekte Kazernestraat. Tijdens INSPIRE concentreerde de activiteit zich op het eiland rondom het fort. Het festivalterrein lag verspreid over verschillende locaties op en rond het eiland, op het gras en in het zand.

[vrview img=”http://www.greatervenues.com/wp-content/uploads/2016/08/Inspire-Geofort2.jpg”]

[Gerrit Heijkoop peilt hoever het publiek is op gebied van personal branding] 

Op het meest boomrijke gedeelte van het eiland was het horecaplein te vinden: de lunch werd opgediend onder een witte flextent, terwijl de gasten de hoofden koel konden houden onder de beschutting van het groende bladerdek. Na een mooie vlaggenparade, waarbij de Preferred Partners van het Genootschap voor Eventmanagers hun vlag het terrein op droegen, konden de sessies van start gaan: van ‘fun’ in de escape room en virtual reality bioscoop, tot inhoudelijke sessies over lobbyen & overtuigingskracht t.b.v. jouw event of over topsport en tegenslag met Olympisch gouden medaillewinnaar Bas van Goor.

[vrview img=”http://www.greatervenues.com/wp-content/uploads/2016/08/Inspire-Geofort.jpg”]

[De schaduw biedt verkoeling tijdens de netwerkborrel. 360 foto’s: GreaterVenues]

Al met al een middag met van alles in overvloed: veel zon, leuk publiek en interessante onderwerpen. En natuurlijk een prachtige en verrassende locatie. Wij kijken alvast uit naar INSPIRE 2017!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.