Discover the finest spaces
Delen

‘Sexy’ Hotelbar Art’otel Amsterdam verkozen tot beste van Nederland

De bar van het vorig jaar geopende art’otel was favoriet bij het publiek en wordt door de jury geprezen voor zijn uitmuntende service en bijzondere inrichting. “De hotelbar is sexy, arty en heeft een internationale allure”,  aldus de jury. “De bar trekt een interessante mensenmix van fashion, business en design. De aantrekkelijke crew is erg servicegericht. Je voelt je welkom, zodra je de deur van het hotel binnenstapt.” De bar van art’otel kreeg maar liefst 2.793 van de 10.134 stemmen.

Rotterdam en Den Haag
De winnaar van vorig jaar, SkyLounge Amsterdam van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station kreeg dit keer 1.812 stemmen en werd verdrongen naar de tweede plaats. MOMO, de bar van het Park Hotel werd derde met 1.293 stemmen. Dit jaar kon voor het eerst ook op hotelbars in Den Haag en Rotterdam worden gestemd. SPARK van Hilton The Hague kreeg 648 stemmen en werd uitgeroepen tot de beste Haagse hotelbar en Bar & Kitchen van het nieuwe nhow hotel eindigde met 717 stemmen op nummer 1 in Rotterdam.

Awards
De Red & Grey Best Hotel Bar Award werd voor de derde keer georganiseerd. De jury nomineerde 24 hotelbars in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Hierop kon vervolgens online gestemd worden door het publiek.

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.