Discover the finest spaces
Delen

Schinvelderhoeve heropent als evenementenlocatie

Nieuw concept in oude horecalocatie

De Schinvelderhoeve is opnieuw geopend als evenementenlocatie. Dat meldt de nieuwe exploitant van de locatie in het Limburgse Schinveld. De locatie heropende op 10 maart haar deuren na een faillissement van de vorige exploitant.

De Schinvelderhoeve, die al twintig jaar een horecabestemming heeft, is een historische carré hoeve met vier luxe suites en zeven zalen. De hoeve gaat dienst doen als locatie voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en hotelovernachtingen.

Hoogenweerth

[Kasteel De Hoogenweerth]

Estate Management Group BV, die ook verantwoordelijk is voor de Kasteelhoeve de Grote Hegge in Thorn en Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht, gaat in Schinveld met een nieuw concept van start.  De groep exploiteert  sinds vijf jaar succesvol hotels en evenementenlocaties in Limburg en is trots op de uitbreiding. Danny Keppels:  “Voor ons is deze uitbreiding fantastisch. Tot nu toe was Maastricht en Midden-Limburg ons werkgebied.  We zijn twee jonge gedreven Limburgse horeca-ondernemers en voor ons is dit een logische stap.”

De nieuwe exploitanten openen de deuren van de Schinvelderhoeve voorzien in de loop van april nog een officiële opening.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.