Discover the finest spaces
Delen

De Schellensfabriek vormt culturele en sociale hotspot tijdens ‘Dutch Design Week’

Eens per jaar staat Eindhoven internationaal in de spotlights met de jaarlijkse Dutch Design Week (DDW). De Schellensfabriek vormt tijdens DDW 2014, die op 14 oktober a.s. van start gaat, dé hotspot voor exposities, workshops, speciale DDW tours, seminars, meetings en netwerkbijeenkomsten voor het Eindhovense bedrijfsleven.

Sociaal samenzijn
Aanstormend talent, prominente designers, kunst- en cultuurliefhebbers in combinatie met het (internationale) bedrijfsleven trekken van 14 t/m 26 oktober zo’n 2.200 designdeelnemers en 250.000 bezoekers naar dit grootse evenement. De DDW hotspot de Schellensfabriek creërt samen met de bijzondere horecabeleving in de ILLY BAR, het KIPPEN KAFEE en de KIPPEN KLUB een sociaal samenzijn.

“De DDW hotspot de Schellensfabriek creërt samen met de bijzondere horecabeleving een sociaal samenzijn.”

 

Zakelijke mogelijkheden
De Schellensfabriek beschikt tijdens Dutch Design Week over drie meetingrooms voor 20, 75 en 200 personen. Ook is het mogelijk om een seminar, workshop en/of presentatie op een unieke locatie tijdens DDW te organiseren, eventueel aangevuld met diverse cateringarrangementen. 

Meer informatie over de exposities en zakelijke ontvangstmogelijkheden zijn te vinden op de website van de Schellensfrabriek en de te downloaden brochure.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.