Discover the finest spaces
Delen

The Scelta Institute zorgt voor Italiaanse toevoeging aan line-up Lekker Venlo

The Scelta Institute, centrum voor gastronomische ervaringen, zal speciaal voor het culinaire festival Lekker Venlo truffelhunter Luigi Biancofiori over laten komen uit Italië. Met gerechten op basis van lokale Italiaanse producten zal 2 dagen lang de authentieke smaak van Italië te proeven zijn in Venlo.

Italiaanse keuken
De deelname van ‘The Scelta Institute’ staat volledig in het teken van de Italiaanse keuken. Op het menu staan gerechten met pure Italiaanse producten die vers en met de welbekende Italiaanse passie zullen worden bereid. Luigi Biancofiori komt uit Macerata, nabij Ancona, waar hij op ambachtelijke wijze zijn eigen olijfolie, worst en limoncello maakt. Hij organiseert truffel hunts in de provincie Marche en is daarnaast een bedreven kok. Tijdens Lekker Venlo zal hij plaats nemen achter de barbecue waar hij de lokale specialiteit ‘Costata Marchigiana’, een rib-eye steak van het Marchigiana rund geserveerd met door hem zelf gevonden, verse zomertruffel, zal bereiden.

Daarnaast serveert de Italiaans-Venlose equipe van The Scelta Institute op authentieke wijze bereide, herkenbare en betaalbare pasta’s.

 

Lekker Venlo
Lekker Venlo wordt dit jaar voor de vijfde keer op rij in het Venlose Julianapark georganiseerd. Onder het genot van een sfeervolle ambiance kunnen fijnproevers op zaterdag 21 en zondag 22 juni op ontdekkingsreis gaan en kennis maken met verfijnde gerechtjes van toprestaurants. Onder de deelnemers bevinden zich naast The Scelta Institute de gerenommeerde sterrenrestaurants Aubergine, Brienen aan de Maas en Valuas.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.