Discover the finest spaces
Delen

The Hague Beach Stadium uitgebreid met vestiging ‘SC Rootz’

The Hague Beach Stadium op het strand van Scheveningen wordt dit jaar verrijkt met een derde vestiging van het bekende Haagse biercafé Rootz. Het zogenoemde ‘SC Rootz’ biedt sport- en strandclub ineen. Het geheel vernieuwde stadion dat afgelopen week de deuren opende is de ideale spot voor een sportief zakenuitje. 

Hoewel het Beach Stadium op dezelfde plek staat als voorgaande jaren zijn er nu het permanente Beach Sportpark en het gloednieuwe sportpaviljoen met een fitnessschool bijgekomen. Het paviljoen  kijkt mooi uit op het centercourt van het stadion en het Scheveningse strand.

IMG_1237

Net als de twee andere vestigingen van Rootz, is deze locatie geschikt voor bedrijfsuitjes,personeelsfeesten en teambuilding. SC Rootz biedt mogelijkheden voor barbecues, borrels en bedrijfsfeesten voor groepen van 10 tot 1000 personen. Volgens de Rootz traditie worden er de Nederlandse & Belgische speciaal bieren geschonken en biedt de menukaart enkel verse producten uit de Lage Landen.

Uniek is dat een zakelijk event te combineren is met diverse strandsporten waaronder beachvolleybal, beachtennis, beachkorfbal, slacklinen (een soort koorddansen, red.), frisbeeën, cross-fit, basketbal, beachsoccer, boksen en trampolinespringen.  Ook  yoga, tai chi en hardlopen staan zo nu en dan op het programma.

IMG_1232

Het strandstadion is dagelijks vanaf 09.00 uur geopend.

 

 

 

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.