&samhoud places

&samhoud places – Where gastronomy is made accessible

&samhoud places is een brandstore, restaurant en lounge waar alles draait om verbinding en inspiratie; Onder de bezielende leiding van mede-eigenaar en twee sterren chef Moshik kunt u heerlijk eten en drinken in het restaurant boven en beneden in de lounge.

Bij &samhoud places kunt u terecht met collega’s, zakenpartners of juist met familie en vrienden. Voor het sluiten van deals, voor serieuze gesprekken of ‘kletspraatjes’, voor werkoverleg of feestelijke gelegenheden.

Connection is not a trick, it’s part of the foundation
De locatie straalt verbinding uit. Iedereen is welkom, de deur staat altijd open. Verbinding is tastbaar gemaakt in het totaalconcept: in het interieur, het eten en drinken, het contact met de medewerker en dat tussen de gasten onderling.

Together we build a brighter future
Wat &samhoud places onderscheidend maakt is de samenwerking tussen de twee oprichters. Beide zijn afkomstig uit verschillende werelden maar hebben een gedeelde visie: together we build a brighter future. En dat doen ze door mensen te verbinden en te inspireren. Met innovatieve en smaakvolle concepten wil Chef Moshik zijn gerechten en recepten niet alleen in zijn restaurant serveren maar ook de hele wereld laten kennismaken met goed, voedzaam, bijzonder en heel lekker eten. Een goed voorbeeld van een innovatief concept uit deze keuken is de Tomeato, een hamburger van 100% tomaat, niet van echt vlees te onderscheiden.

Chef Moshik wants to let the world get acquainted with good, nutritious, special and very good food.

 

Private dining
&samhoud places heeft ook een Private Dining geschikt voor maximaal 20 personen. Een afzonderlijke ruimte die voorzien is van wifi, een flatscreen en projectie-apparatuur. De locatie is geopend in september 2012 op het Oosterdokseiland, naast het Amsterdam Centraal Station, en bij de parkeergarage Oosterdok. Een mooi concept van een jong merk in een nieuwe locatie op moderne grond.