Discover the finest spaces
Delen

&samhoud places transformeert lounge in streetfood restaurant

De lounge aan de Oosterdokskade 5 is veranderd in een streetfood restaurant. In &samhoud places streetfood beleven gasten een gastronomische reis over de hele wereld. Met als resultaat streetfood uit alle windstreken: traditionele recepten met de unieke twist van Moshik Roth.

Menukaart met streetfood
Het concept van streetfood is het directe resultaat van de visie van &samhoud places: Together we build a brighter future. We give gastronomy to the world by inspiring and connecting people. Een kleine greep uit de rijke menukaart van 24 gerechten en 4 nagerechten van &samhoud places streetfood laat zien dat Moshik zijn inspiratie haalt uit de hele wereld: “Ik haal mijn inspiratie uit reizen en de mensen die ik ontmoet op straat en op markten. Die vertaal ik in mijn gerechten en dat breng ik over aan mijn gasten.”

Op het menu staat onder andere:
· Croissant Tunesian Style (Matbucha / Harissa / Tonijn/Gezouten Citroen / Ei / Aardappel)
· Memories of Jakarta (Kipsaté / Kroepoek / Pindasaus / Komkommer/ Ui / Ananas/ Lontongrijst)
· Vietnamese Springroll (Groenten / Verse Kruiden / Sesam / Shiso / Limoen / Rijstvel)
· Jerusalem Delight (Humus / Tahini / Tabouleh Salade / Baba Ganoush/ Kebab 50/50 (Lam – Kalf) / Bloemkool / Yoghurt)
·  Philly Cheese Sandwich (Ossenhaas / Rode Peper / Peterselie / Cheddar / Groene Salade)

En naast de bestaande &Tomeato (100% Hamburger 0% Beef) is in &samhoud places streetfood nu ook de New York Hamburger verkrijgbaar (100% Hamburger 100% Wagyu Beef). De prijzen voor een gastronomische reis over de wereld in &samhoud places streetfood variëren van ongeveer 8 tot 19 euro. Reserveren mag, maar is niet nodig.

Over &samhoud places
&samhoud places bestaat uit een tweesterren- en streetfood restaurant op het Oosterdokseiland in Amsterdam. Deze gezamenlijke onderneming van Moshik Roth en ondernemer en servicespecialist Salem Samhoud opende haar deuren in augustus 2012. De visie van &samhoud luidt: Together we build a brighter future. We give gastronomy to the world by inspiring and connecting people. In het eerste jaar dat &samhoud places open was, mocht het al twee Michelin sterren ontvangen en een 10 van culinair journalist Johannes van Dam. 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.