Discover the finest spaces
Delen

Samenwerking Momice en Buzzmaster is ‘totaalbeleving voor bezoeker’

Een bijzondere samenwerking in event-app land: maandag kondigden Momice en Buzzmaster een technische integratie tussen beide systemen aan, waarmee het mogelijk is om de twee tools te koppelen. Zo kan het publiek tijdens het interactieve gedeelte van Buzzmaster ook naar de event webapp van Momice kan schakelen.

Voor en na het event kan de bezoeker terecht op de event-website, gecreëerd met de software van Momice. Hier vindt de bezoeker relevante informatie, zoals het programma, de locatie en de sprekers. Doordat het een webapp betreft, is deze met 1 klik te benaderen, altijd up-to-date en gemakkelijk te gebruiken. Buzzmaster neemt de beleving tijdens het event voor haar rekening. Met haar systeem maken ze directe interactie tussen de dagvoorzitter en het publiek mogelijk. Deelnemers kunnen op hun smartphone direct vragen van de dagvoorzitter beantwoorden. De technische integratie van de twee applicaties levert een totaalbeleving op voor de bezoeker, zonder dat deze hoeft te schakelen tussen twee verschillende gebruikersomgevingen.

momice1

Momice en Buzzmaster begeven zich beide op de evenementenmarkt. Hoewel ze volstrekt verschillende producten aanbieden, delen ze de visie om event-communicatie professioneler te maken en hiermee de nieuwe standaard te zetten voor hun gebruikers. En dat alles op een zeer laagdrempelige manier. “Eventtech is extreem divers, er zijn registratietools, informatietools en interactie-makers… Veel eventmanagers zien door de bomen het bos niet meer” zegt Rutger Bremer, directeur en oprichter van Momice. “Wij bieden een oplossing met onze alles-in-een-tool. Het toevoegen van de real-time interactie door middel van Buzzmaster maakt onze tool nóg completer en relevanter voor zowel bezoeker als de eventmanager.”

Geen gedoe

De techniek tijdens een evenement kan een behoorlijke stressfactor zijn, zowel voor de bezoeker als voor de organisator: falende WiFi, lage participatiegraad, het tekortschieten van ondersteuning op sommige smartphones. “Dit kan en moet beter”, aldus Tom Vroemen, oprichter van Buzzmaster. “Met de integratie van beide apps vindt de event-deelnemer alles op 1 plek: van registratie tot interactie, alles verschijnt direct op de smartphone, en je krijgt op elk moment precies die weergave die op dat moment nodig is.”

buzzmaster

[box title=”Over Momice” type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”no” width=”1″]Momice is een Amsterdamse scale-up die event-organisatoren helpt bij het eenvoudig en efficiënt beheren  van alle communicatie rondom zakelijke events met een alles-in-1 eventcommunicatie tool. Voor de organisator betekent dit vanuit één omgeving de uitnodigen, registraties en enquêtes beheren. Voor de bezoekers een handige event website met alle relevante informatie. Momice heeft een team van event professionals en ontwikkelaars en heeft sinds zijn oprichting in 2013 meer dan duizend gebruikers. Het bedrijf werkt voor grote corporates als ABN AMRO, Vodafone, Achmea, HEMA, PUMA.[/box]

[box title=”Over Buzzmaster” type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”no” width=”1″]BuzzMaster maakt congressen en seminars echt interactief en energiek. Mensen kunnen op hun smartphone vragen stellen, stemmen op stellingen, de uitkomst van het congres behoorlijk beïnvloeden. Buzzmasters zijn eventprofessionals die je helpen met interactie door middel van techniek en zijn de sidekick van de dagvoorzitter.[/box]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.