Discover the finest spaces
Delen

Samenwerking Dunamare en De Philharmonie Haarlem succesvol

In samenwerking met de Philharmonie Haarlem organiseerde Dunamare Onderwijsgroep een onvergetelijke studiedag voor het personeel. Voor 1200 docenten en medewerkers van 24 scholen, verspreid over 9 locaties met in totaal 33 zalen, bood Dunamare 75 verschillende workshops aan. En dat alles op één dag. 

Logistiek gezien een behoorlijke operatie, vertelt hoofd communicatie van Dunamare, Jesseke van Buuren: “We hebben in voorgaande jaren met plezier samengewerkt met De Philharmonie Haarlem omdat ze daar grote aantallen aankunnen, en daarom kozen wij ook dit jaar weer voor die locatie. Daarnaast wilden we dit jaar ook andere plekken op loopafstand in de binnenstad benutten.” Die locaties waren onder andere het Stadhuis van Haarlem en het Teylers Museum. Van Buuren: “Overal werd met ons mee gedacht. Het Teylers Museum bood een inhoudelijk programma aan, waaronder een lezing over de Verlichting en een rondleiding bij de tentoonstelling over de negentiende-eeuwse kunstschilder Jan Weissenbruch, plus een workshop etsen. Het repetitielokaal van de vereniging ‘Gebouw Zang en Vriendschap’ mochten we gebruiken voor een college over ‘Leren leren’ door een docent die hier een boek over schreef.”

Samenwerking

De dag werd georganiseerd door twee medewerkers van Dunamare en twee medewerkers van De Philharmonie. Van Buuren, als één van de leden van dat team, kijkt terug op een bijzonder prettige samenwerking: “De medewerkers van De Philharmonie waren energiek, proactief en dachten met ons mee. Er ontstond chemie met De Philharmonie. We voelden ons met zijn allen verantwoordelijk voor het slagen van de dag, samen met alle andere medewerkers die betrokken waren bij de organisatie.” De mogelijkheden waren daarbij groot. “We wilden graag in de artiestenfoyer van De Philharmonie de ‘Dunamare Playground’ inrichten, waar we nieuwe technologieën zoals 3D-printen en robotica konden demonstreren. Dat was geen probleem – we konden zelfs met een drone vliegen.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.