Discover the finest spaces
Delen

Samen vlees grillen tijdens je event bij Japans restaurant AH-UN

Het centrum van Rotterdam is sinds kort een bijzonder Japans restaurant rijker. Bij de internationale keten AH-UN kun je namelijk zelf je vlees barbecuen op de speciale Japanse Shinpo grills die in de tafels zijn gebouwd. Naast dat je er natuurlijk zelf kunt gaan eten, is AH-UN ook beschikbaar voor personeelsfeesten, teamuitjes en andere soorten events tot zo’n honderd personen. “Wat is er leuker dan samen met je collega’s lekker grillen?” aldus Tim Law van de Rotterdamse AH-UN.

Het pand van het Japanse restaurant op de Binnenrotte is de afgelopen maanden compleet verbouwd en van top tot teen gerenoveerd. Sinds eind 2022 is AH-UN Rotterdam officieel open. Uniek in het restaurant zijn de speciale Shinpo grills uit Japan die in elke tafel zijn gebouwd. Tim: “Doordat alle grills ook een afzuigsysteem in de tafel hebben zitten, kun je binnen barbecuen zonder dat het ‘stinkt’. Deze ervaring noemen we YakiNiku: yaki betekent gegrild en niku betekent vlees.” Je kunt kiezen uit verschillende barbecuesets met verschillende sauzen en soorten vlees waaronder het Japanse kwaliteitsrundvlees wagyu. Bij alle sets zit ook misosoep, kimchi, rijst en salade.

AH-UN Rotterdam

Het nieuwe Japanse restaurant AH-UN in Rotterdam heeft twee ruimten voor meetings en events. In het restaurant zelf, dat traditioneel Japans is ingericht, is plek voor zo’n honderd personen. Daarnaast is er een kleinere ruimte voor maximaal twintig personen. Dit maakt AH-UN een leuke plek voor zowel grote als kleinere events met een Japanse twist. Naast de bijzondere Japanse barbecue ervaring kun je ook kiezen uit verschillende soorten sushi. Je hoeft dus niet per sé een vleesliefhebber te zijn.

AH-UN is een restaurantketen met meerdere vestigingen in Europa. Er zijn AH-UN restaurants in Dusseldorf en twee in Barcelona.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.