Discover the finest spaces
Delen

Salvador: van WK voetbal tot zakenreis

Salvador is ooit in handen geweest van Nederlanders en hopelijk kan het Nederlands elftal Salvador morgen nog eenmaal veroveren tijdens de kwart finale tegen Costa Rica. Maar, omdat Salvador net wat meer te bieden heeft dan het WK selecteerden wij ook vijf te gekke venues voor een zakelijk reisje naar de op twee na grootste stad van Brazilië.

01. Pestano Convento de Carmo

Dit zestiende-eeuwse gebouw lijkt een museum, maar is dat niet. Stiekem is het gewoon een hotel, met riante conferentieruimtes met een gezamenlijke capaciteit van hooguit 345 personen, een prachtig zwembad en antieke kandelaars.

02. Boi Preto Grill

Boi Preto komt het beste naar voren uit de onafhankelijke beoordelingen geplaatst op Tripadvisor door reizigers naar Salvador. Vooral als zakelijke locatie is deze locatie top, aangezien er veel aandacht wordt besteed aan grote groepen. Niet goedkoop, maar het heeft zeer goed vlees.

03. Zank by Toque Hotel

Zank by Toque Hotel is een kleinschalig boetiekhotel gelegen aan het prachtige strand van Salvador. De persoonlijke aandacht die u wilt kunt u hier krijgen, ook in een van de evenementenruimtes. Van een cocktailfeestje met hooguit 150 personen, tot het ietwat knussere auditorium met ruimte voor 45 personen.

04. Restaurante Yemanjá

Voor authentiek Braziliaans eten in een niet-toeristiche omgeving kunt u het beste terecht in Restaurante Yemanjá. Bovendien kunt u hier terecht voor privé diners en evenementen tot wel 520 man. Mét heerlijke catering uiteraard.

05. Aram Yamí

Dit boetiekhotel ziet er van buiten uit als een koloniaal gebouw, maar vanbinnen is er toch veel meer dan dat aan de hand. Eigenaren Lola Amaro en Juan Picon zijn tevens de architecten en ontwerpers van de gehele look van het hotel, wat zorgt voor een eigenzinnig en bijzonder geheel. Gebouwd op een klif biedt Aram Yamí geen verkeerde uitzichten over de baai Todos os Santos, waar ook de decoratie van het hotel op is gebaseerd.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.