Discover the finest spaces
Delen

‘s Werelds grootste bloemen- en plantenexpositie voor het eerst in Nederland

Dit jaar vinden van 9 tot en met 18 mei de FLORALIËN voor het eerst plaats in Nederland. Het grootste binnenpark ter wereld (40.000 m2) wordt ingevuld door 250 kwekers, veredelaars, groenarrangeurs en groothandelaren uit binnen- en buitenland. Het evenement richt zich overdag op de consument en biedt ’s avonds unieke VIP arrangementen voor bedrijven.

Wereldklasse
De FLORALIËN zijn 200 jaar geleden gestart in Gent en uitgegroeid tot een evenement van wereldklasse. FLORALIËN wordt slechts eens in de vijf jaar georganiseerd en dit jaar vindt deze internationale bloemen- en planten expo voor de eerste keer plaats in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Hoofdontwerper Niek Roozen: “We willen heel duidelijk de positieve effecten van groen in ons dichtbevolkte land laten zien. Met de FLORALIËN inspireren en motiveren we het grote publiek om meer met groen te doen, zowel binnen als buiten.”

De FLORALIËN Nederland bieden voor alle bezoekers een avontuur voor alle zintuigen.

 

Een avontuur voor alle zintuigen
De FLORALIËN Nederland bieden voor alle bezoekers een avontuur voor alle zintuigen. Er is uiteraard een enorme pracht aan bloemen, planten en bomen te zien, te ruiken en te voelen. Daarnaast vinden er ook allerlei bijzondere proeverijen plaats.  Organisator Johan Heystek: “Onze doelstelling is minimaal 130.000 bezoekers naar de FLORALIËN trekken. Dat gaan we doen met spectaculaire presentaties en een uniek programma.”

Een uniek decor voor zakelijke bijeenkomsten
De FLORALIËN Nederland bieden de mogelijkheid voor bedrijven, instellingen en organisaties om relaties en medewerkers uit te nodigen voor een compleet verzorgd avondprogramma. VIP-bezoekers hebben exclusief toegang buiten de reguliere openingstijden om. Ook kan men rekenen op culinaire verwennerijen waar bloemen en planten zelfs tot in de menu’s zijn toegepast. De stijlvol gedekte tafels bieden een unieke ambiance. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar van 8 tot 900 personen. De VIP avonden vinden plaats in het sfeervolle 1931 Congrescentrum Brabanthallen, dat voor deze gelegenheid omgetoverd is in een groene oase.

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.