Discover the finest spaces
Delen

Rio de Janeiro: meer dan een voetbalstad!

Twee weken geleden namen we hier al de beste spots voor de Olympische Winterspelen in Sochi door, maar dit is niet het enige sportmoois dat aankomend jaar voor de deur staat. Het Wereldkampioenschap voetbal komt na ruim zestig jaar terug naar Brazilië en dat moet gevierd worden. Het Nederlands Elftal verblijft in de eindfase van de competitie in Rio de Janeiro en alleen dat is al een reden om zo snel mogelijk uw vliegticket te boeken naar deze bruisende stad.

01. Fasano Hotel

Dit hotel, ontworpen door wereldberoemd designer Philippe Starck, is gelegen aan het befaamde Ipanema strand. De 92 kamers bieden prachtige uitzichten over het strand en de bergen. Daarnaast is dit hotel voorzien van een hip dakterras met zwembad waar regelmatig supermodellen gespot worden. En extra mooi meegenomen: het Fasano Hotel is super geschikt voor de business reiziger. Er zijn hier verschillende mogelijkheden voor uw evenement!

02. CT Boucherie

In dit restaurant in de buurt Leblon wordt hemels vlees geserveerd. Deze hotspot wordt daarom ook wel de “vleestempel” van Rio genoemd. Vooral de steak zou hier niet te versmaden zijn.

03. La Suite

De twee zwembaden bij het La Suite Hotel zijn genoeg reden om direct een vliegticket naar Rio de Janeiro te boeken. Het uitzicht over de zee is in één woord adembenemend te noemen- alsof u in een levende ansichtkaart terecht bent gekomen. Maar ook de kamers zijn mooi, licht en luxueus.

04. Bar do Arnaudo

Drie groene luifels aan de gevel, planken vol met flessen wijn en authentieke rood-wit geruite tafelkleedjes: wie Bar do Arnaudo in Santa Teresa binnenloopt krijgt direct het gevoel vijftig jaar terug in de tijd te zijn gegaan. Dit is een van de oudste barren in Rio en een plek waar niet veel toeristen in de weg zitten, maar je wel heel veel locals zult tegenkomen. Een bijzondere ervaring!

05. Satyricon 

Naast perfect vlees zijn er ook geweldige visrestaurants te vinden in Rio. Een voorbeeld hiervan is Satyricon, een restaurant dat gelegen is aan het beroemde Ipanema strand. Vooral de vis gebakken in zout is een aanrader. Een genot voor de tong.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.