Discover the finest spaces
Delen

Rijtuigenloods opent nieuwe plenaire zaal

De Rijtuigenloods in Amersfoort heeft de vernieuwing van haar plenaire zaal voltooid. Deze zomer werkte de locatie aan de perfectionering van het interieur. Met een nieuwe indeling speelt de Rijtuigenloods in op de steeds groter wordende vraag naar beurzen met een plenaire bijeenkomst. Samen met de 15 subruimtes biedt De Rijtuigenloods een zeer geschikte locatie voor middelgrote en grote events.

Nieuwe indeling

De nieuwe indeling zorgt voor betere zichtlijnen naar het grote scherm. Daarnaast kan de ruimte nu worden afgesloten met 3 industriële houten loodsdeuren van 5 meter hoogte. De nieuwe zaal is al in gebruik genomen bij diverse events. PlanMen Workforce Management bijvoorbeeld hield een drietal sessies met ongeveer 600 aanwezigen. “Wij waren aangenaam verrast door de nieuwe plenaire zaal, waarin wij een drietal mooie sessies hebben gehouden met bijna 600 aanwezigen. De ruimte, de audio, de belichting, een top volledig plaatje!”

Faciliteiten

Een twintigtal hangende fabriekslampen verlichten de zaal en zorgen voor een heel mooie authentieke ‘look’. Daarnaast is er duurzame LED-verlichting aanwezig die is in te stellen in elke gewenste kleur.

Naast verbeterde zichtlijnen zijn ook de audiovisuele middelen vernieuwd en uitgebreid om een hoogstaande AV-kwaliteit te kunnen bieden. Full High Definition projectie op een  beeldscherm van 8 meter breed (16:9-formaat) zorgt dat presentaties volledig tot hun recht komen.

De Rijtuigenloods is een grote, hoge loods met authentieke industriële spoorelementen. De combinatie met het trendy interieur geeft deze locatie een unieke look and feel. De locatie is geschikt voor groepen tot 2.000 personen, maar ook kleinere gezelschappen voelen zich thuis in dit industriële rijksmonument.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.