Discover the finest spaces
Delen

Rijtuigenloods na vernieuwing klaar voor evenementenseizoen

De Rijtuigenloods in Amersfoort is aan het vernieuwen. Deze zomer wordt gewerkt aan perfectionering van het interieur, waarbij de grootste verandering de locatie van de plenaire zaal is. Met de nieuwe indeling speelt de Rijtuigenloods in op de steeds groter wordende vraag naar beurzen met een plenaire bijeenkomst. Samen met de 15 subruimtes biedt De Rijtuigenloods een zeer geschikte locatie voor middelgrote en grote events.

Nieuwe indeling

De Rijtuigenloods is een grote, hoge loods met authentieke industriële spoorelementen. De combinatie met het trendy interieur geeft deze locatie een unieke look and feel. De locatie is geschikt voor groepen tot 2.000 personen, maar ook kleinere gezelschappen voelen zich thuis in dit industriële rijksmonument.

De plenaire zaal krijgt dankzij de nieuwe indeling betere zichtlijnen naar het grote scherm. De ruimte kan verder worden afgesloten met drie industriële houten loodsdeuren van vijf meter hoogte. Met gesloten loodsdeuren dringt geen enkel geluid de zaal in, zodat alle aandacht bij de opening, plenaire sessie of lancering blijft. Veertien grote industriële lampen en professionele spots geven optimaal licht, wat een mooie toevoeging geeft aan het karakter van het monumentale pand.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.