Discover the finest spaces
Delen

Vernieuwing Claus Park Collection bijna klaar

Ruim 6.000 m² telt de uitbreiding van Claus Park Collection in Hoofddorp. De locatie krijgt 112 nieuwe kamers, vijf nieuwe zalen en 100 extra parkeerplaatsen. In juni 2019 worden de laatste kamers opgeleverd. Samen met de modernisering en verbouwing va het bestaande Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel en de onlangs volledig gerestylede evenementenlocatie Claus, maakt dat de locatie klaar voor de toekomst.

“Toen ons hotel in 2002 opende was het een van de grotere hotels”, vertelt General Manager Martijn Beekhuis. “Nu inmiddels is het een van de kleinere. Er is veel bijgebouwd in de afgelopen jaren. Het is essentieel om een bepaalde kritische grootte te hebben zodat je kan blijven concurreren op de huidige zakelijk markt.” Met die visie is vorig jaar juni de grootschalige verbouwing van start gegaan. Onder de vijf nieuwe zalen bevindt zich ook een auditorium met een capaciteit voor 330 personen. Internationale gasten kunnen één van 108 comfort king rooms boeken of voor een langer verblijf één van de vier shortstay rooms. Deze zijn een stuk ruimer dan gewone hotelkamers en beschikken onder andere over een volledig ingerichte kitchenette en een woonkamer.

Duurzaam karakter

Naast meer ruimte, vraagt de huidige markt natuurlijk ook om een duurzaam karakter. Beekhuis: “We hebben we ervoor gekozen om alles eigentijdser, stoerder, meer Europees en energiezuinig in te richten. Zo hebben we bijvoorbeeld veel staal laten terugkomen in de kamers in het volledig gasloze nieuwe gedeelte. Ook is gelet op slimme en energiebesparende oplossingen zoals oriëntatieverlichting over de vloer, smart tv’s en mobile keys. Daarnaast is de entree van het hotel vernieuwd.”  Ook is de naastgelegen locatie Claus makkelijker bereikbaar door een overdekte passage die de locaties verbindt. “Zo kunnen we een beter, moderner en groter aanbod bieden dan voorheen.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.