Discover the finest spaces
Delen

SnowWorld Zoetermeer opent après-skybar met uitzicht over kustlijn

SnowWorld Zoetermeer opent een tachtig meter hoge Skybar met uitzicht over de hoogste piste en de Nederlandse kustlijn. De Skybar opende tijdens het twintigjarige jubileum van de vestiging. Naast een plek om even uit te rusten na het wintersporten is de bar ook een nieuwe vergaderlocatie.

IMG_1945

Directeur Koos Hendriks: “In de tachtig meter hoge Skybar kan de bezoeker vergaderen met een fenomenaal uitzicht over de Nederlandse kustlijn. Vanuit de bar is de kust te volgen van Den Haag tot aan Schiphol. Aan de andere kant van de ruimte kijk je hoe de skiërs en snowboarders van de piste af zoeven.”

Onthulling

Op de dag van het twintigjarige jubileum van SnowWorld Zoetermeer werd de skybar, bovenaan de hoogste helling van het wintersportcentrum, geopend. Met een symbolische druk op de rode knop werd de skybar onthult door directeur Hendriks. Daarna was het tijd om de ruimte in te luiden met een typisch après-ski feest. Op de vraag wat de sfeer van de locatie is antwoordde Hendriks heel nuchter: “Gewoon SnowWorld, maar dan op tachtig meter hoogte.”

IMG_1942

De skybar is nog niet voor iedereen open. Er zijn nog een aantal kleine aanpassingen nodig om de bar definitief te openen. De bar is voorlopig alleen bereikbaar via de skihelling, maar binnenkort kunnen bezoekers ook via een trap die buitenlangs loopt naar binnen. Reguliere bezoekers zullen nog even moeten wachten voor ze van het uitzicht bovenaan de piste kunnen genieten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.