Discover the finest spaces
Delen

Sneak Preview: vergadercentrum Meeters gebruikt sluiting om restyling te perfectioneren

Het had een bijzondere opening moeten worden eind maart, met speeches en workshops. Maar door de voorschriften vanwege de coronacrisis blijven de deuren van de vernieuwde evenementenlocatie Meeters in Uden nog even gesloten. Toch is het team niet bij de pakken neer gaan zitten en wordt het uitstel gebruikt om de allerlaatste puntjes op de i te zetten. Alvast een sneak preview van hoe het is geworden!

De grootste verandering bij Meeters – voorheen IBN Vergadercentrum – is de compleet nieuwe congreszaal. “Al onze zalen hebben nieuwe namen gekregen die aansluiten op onze missie en visie: mensen die een steuntje in de rug nodig hebben op de arbeidsmarkt voorzien van een mooie werkplek. De nieuwe congreszaal heet Talent en Trots en is op te splitsen in twee vergaderruimten”, vertelt Brenda van Zuidam van Meeters. “De andere negen vergaderzalen hebben een compleet nieuwe look & feel gekregen. Gelukkig was het grootste deel van de verbouwing al achter de rug toen de coronacrisis uitbrak, maar er zijn nog een paar kleine dingen die moeten gebeuren.”

Meeters

Doordat het vernieuwde vergadercentrum Meeters voorlopig nog niet open kan, is er tijd genoeg om de locatie extra mooi te maken. Brenda: “We zijn nu bijvoorbeeld bezig met het plaatsen van visuals voor op de muur waarop de missie, visie en alle werksoorten en werkvormen van moederbedrijf IBN te zien zijn.” De ruimten die al wel klaar zijn, zien er fris, modern en vooral kleurrijk uit.

Wanneer de evenementenlocatie open kan, hangt natuurlijk af van de ontwikkelingen. Het openingsprogramma dat in elkaar is gezet, wordt voor zover dat kan ook verplaatst. “De aftrap wordt gegeven door toekomststrateeg Peter Ros. Vervolgens kunnen er workshops gevolgd worden met thema’s als robotisering en Artificial Intelligence”, aldus Brenda. Meeters is onderdeel van IBN (Integrale Bedrijven Noordoost-Brabant), een bedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk helpt. Bijvoorbeeld vanwege een burn-out, een chronische ziekte of mensen die boventallig zijn geworden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.