Discover the finest spaces
Delen

Sandton Eindhoven Centre is vernieuwd

Na een grondige verbouwing is in Eindhoven de eerste vestiging van de karakteristieke Sandton hotels op bijzondere locaties heropend. Het centraal gelegen stadshotel bedient van oudsher de zakelijke markt maar is ook populair bij stedentrippers. In het vernieuwde Sandton Eindhoven Centre zijn verschillende functies tot één geheel gesmeed en is het serviceniveau verhoogd, zodat het hotel zich uitstekend leent voor vergaderingen, meetings, events en private dining.

Het Sandton Eindhoven Centre staat model voor de nieuwe generatie Sandton Hotels. Het vernieuwde hotel biedt onder andere meer comfort voor de gasten. Zo zorgt de aanpassing van het interieur ervoor dat er in het gehele hotel een samenhangende sfeer is. Daarnaast biedt de centrale Lounge & Bar met open keuken een 24/7 service. Hierdoor kunnen gasten op ieder gewenst moment bediend worden. Vanuit de Lounge & Bar is er een open verbinding naar de nieuwe zalen. De zeven zalen beschikken over alle benodigde apparatuur en kunnen ingezet worden voor meetings van 20 tot 100 personen in theateropstelling, of voor events en private dining voor 10 tot 50 personen. De zalen zijn allemaal gerestyled in eenzelfde sfeer.

Sandton Eindhoven Centre

Het medewerkersteam heeft ook een verbetering ondergaan. Zo is elke medewerker in staat gasten in te checken en het all day dining menu serveren. “Wij zijn in deze open setting met multifunctionele medewerkers in staat de service op een hoger niveau te brengen”, zo vertelt hotelmanager Bram Bijnen. Door de centrale ligging is het voor gasten gemakkelijk te lopen naar Strijp-S of de Smalle Haven. Ondanks dat het hotel centraal gelegen is, merkt Bijnen op dat gasten vaak in het hotel verblijven. “Veel vaste gasten blijven nu in het hotel voor een zakelijke afspraak, eten hier een hapje in plaats van buiten de deur, of nemen later op de avond nog even gezellig een drankje aan de bar.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.