Discover the finest spaces
Delen

Rotterdamse evenementenlocatie Eau Lounge compleet vernieuwd

Vergader- en evenementenlocatie Eau Lounge in Rotterdam is afgelopen zomer compleet vernieuwd. Na een intensieve verbouwing van twee maanden is de bijzondere locatie aan de Maas bijna niet meer terug te herkennen. Een fijne plek voor een vergadering of andere soort bijeenkomst met een spectaculair uitzicht. 

We wilde eigenlijk al twee jaar verbouwen, maar omdat we op tweehonderd events per jaar zitten in een normaal jaar hadden we daar nooit de tijd voor omdat we dan veel omzet zouden mislopen. Daarom hebben we de periode dat we dicht moesten, gebruikt om te verbouwen en om ons interieur te vernieuwen”, vertelt eigenaar Daniel Lodewijkx. Het resultaat is spectaculair: er is nu onder andere een nieuwe vloer en muren in betonlook, een compleet nieuwe dj booth en nieuw meubilair van zwart staal en hout. 

Eau Lounge

In het vernieuwde Eau Lounge valt vooral de stoere, stijlvolle sfeer en de vele bloemstukken aan de muren op. Ook de nieuwe witte bar is een echte eyecatcher met stoere zwarte barkrukken als contrast. Daniel: “Alles aan de binnenkant van onze locatie is eruit gegaan en vervangen, van de vloer tot de bar en de muren tot de dj booth. Qua opstelling van ons meubilair hebben we niet veel veranderd, die werkte namelijk perfect en wilden we dus zo laten.” 

Je kunt bij Eau Lounge terecht voor vergaderingen, trainingen, presentaties en andere soorten bijeenkomsten op een veilige afstand. Ook de catering kan geregeld worden, bijvoorbeeld een walking dinner. Het terras aan het water kan overkapt worden en is verwarmd dus ook dat biedt allerlei mogelijkheden voor deze winter!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.