Discover the finest spaces
Delen

Restyling Gooiland voortgezet in drie nieuwe zalen

Evenementenlocatie Gooiland blijft vernieuwen. De Hilversumse locatie werd vorig jaar al uitgebreid met een gloednieuw hotel. De nieuwe stijl die de locatie met het hotel is ingeslagen wordt nu doorgetrokken naar de evenementenlocatie, die is uitgebreid met drie nieuwe ruimten.

Dutch Brand Hotel

Bij de inrichting van Gooiland wordt goed gekeken naar het pand en de plek waar het gebouw zich bevindt. Midden in Hilversum, de Mediastad van Nederland, en met een ontwerp van de Nederlandse architect Jan Duiker. Licht, ruimte, natuurlijke producten, strakke lijnen en een luxe design: alles komt overeen met de stijl die Duiker op de kaart heeft gezet ‘Het Nieuwe Bouwen’. En dat voel je als je het pand binnenloopt. Deze nieuwe lijn werd voor het eerst ingezet door Gooiland in 2017, toen in de locatie het eerste ‘Dutch brand hotel’ werd geopend. De kamers zijn bovendien ingericht met oer-Nederlandse merken als Auping, Gispen, Philips en Hema.

Nu het hotel klaar is, wordt de nieuwe stijl ook in de rest van de locatie voortgezet: de historie van het pand verweven in de uitstraling van de zalen. Dat heeft nu geresulteerd in drie prachtige nieuwe subruimten, helemaal in stijl van het hotel en de identiteit van het pand: licht, ruimte, bijzondere vormen en een luxe uitstraling. De vloeren, het interieur, alles komt overeen met de 56 hotelkamers. Maar het project houdt niet op met de nieuwe zalen. Deze zomer worden de bars in het Grand Café en de Foyer vernieuwd.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.