Discover the finest spaces
Delen

Restaurant Koninklijke Industrieele Groote Club krijgt restyling

De Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam krijgt een nieuw restaurant. In de zomer van 2017 wordt begonnen met de restyling van het besloten a la carte restaurant van de locatie op de Dam.

Voor de restyling is interieurontwerper Paul Linse van Studio Linse ingeschakeld. Linse kreeg de opdracht om het restaurant aan te laten sluiten bij de huidige tijd, met respect voor het honderd jaar oude pand en haar vereniging. Paul Linse kan bogen op een groot oeuvre, van Rotterdam CS tot het restaurant van het Rijksmuseum en van meerdere luchthavens tot Restaurant de Plantage in Amsterdam.

Koninklijke IGC

[Ontwerp van het nieuwe restaurant]

Roemrijke historie

De Koninklijke IGC is een actieve business club en sociëteit, in 1913 opgericht door leden vanuit het heel Nederland. De club kent een roemrijke historie en is gevestigd in het monumentale pand ‘Industria’ aan de Dam in Amsterdam, 100 jaar geleden gebouwd door haar leden.

IMG_7517

[De huidige situatie in het restaurant]

Naast business club en sociëteit leent de locatie zich bij uitstek voor het organiseren van uiteenlopende evenementen en bijeenkomsten, zoals vergaderingen, film- en fotoshoots, feestavonden en huwelijken. Een bijzondere ambiance middenin het zakelijke en culturele centrum van Amsterdam. Het vernieuwde restaurant zal in de weekenden zijn af te huren voor events. Onlangs vernieuwde de Koninklijke IGC nog al haar vergaderzalen en faciliteiten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.