Discover the finest spaces
Delen

Park Café-Restaurant van Hotel Arena compleet vernieuwd

Park Café-Restaurant is vernieuwd! Het bijbehorende restaurant van Hotel Arena aan het groene Oosterpark heeft een flinke restyling ondergaan en is helemaal klaar voor het terrasseizoen en mooie zomeravonden. Daarmee is grondige verbouwing van Hotel Arena, in 2017 werd de rest van het hotel verbouwd, zo goed als compleet. Hotel Arena veranderde doelbewust naar een meer publieke bestemming. Naast dat het overwegend een evenementenlocatie voor corporates is, wilde het hotel graag ook een ontmoetingsplek voor Amsterdammers worden.

In het Café-Restaurant ging de verbouwing er niet zo rigoureus aan toe als eerder in de rest van de locatie, al is de look and feel wel compleet veranderd. Zo is er een duidelijke scheiding gemaakt tussen het café en het restaurantgedeelte en heeft het interieur een update gekregen. In het café borrel je bij de open haard of op het zonovergoten terras met vrienden of collega’s, verricht je nog wat werk aan de comfortabele hoge werkplekken of eet je even snel ontbijt, lunch of diner. Wil je wat uitgebreider tafelen, bijvoorbeeld als je indruk wilt maken op belangrijke gasten, neem dan plaats in het luxere restaurant. Hier ligt linnen op de tafels en adviseert de bediening bij elke gang een bijpassende wijn. Zowel het café als het restaurant hebben ieder een eigen menukaart zodat er voor elke gelegenheid bijpassend gegeten en gedronken kan worden. Ook private dinners behoren tot de mogelijkheden.

Feestelijke opening van terras

Een unicum voor Amsterdam: het terras van Park heeft van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zon! Daarnaast ligt het praktisch in het Oosterpark dus kun je genieten van het groene uitzicht. Ook uniek aan dit terras, is dat je de tafels op het zijterras kunt reserveren. Zo heb je dus gegarandeerd een plekje in de zon, al is een spontaan bezoek uiteraard ook mogelijk. Met de uitgebreide bier, wijn en cocktailkaart kun je hier de hele dag vertoeven. Wordt het donker? De dansvloer op dan maar! Op alle donderdagavonden tot en met 4 april draait een DJ zodat jij en je collega’s de DoMiBo op stijl kunnen afsluiten.

Op 11 april wordt het terras van Park officieel geopend, dus dat betekent feest. Je kunt dan ook meteen de nieuwe menukaart uitproberen. Laat die zomer maar komen!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.