Discover the finest spaces
Delen

Pakhuis West na restyling klaar voor zakelijke markt

Na zeven maanden hard werken aan de zalen en het terras is Pakhuis West meer dan ooit klaar voor de zakelijke markt. De 2000 vierkante meter aan evenementenruimte heeft zijn rauwe, industriële stijl behouden, maar is in zijn geheel opgefrist, opgeknapt en aangekleed. Daarnaast is er extra verlichting toegevoegd aan de zalen en is het buitenterrein omgetoverd tot een gezellig terras.

De vroegere pindabranderij heeft na zijn opening in 2014 al vele upgrades gekregen, maar nog nooit was de opknapbeurt zo ingrijpend. Uitgangspunt van de verbeteringen was de zakelijke markt nog beter te kunnen bedienen. Alle zalen hebben een opfrisbeurt gekregen. Van nieuwe vloeren, muren en meubilair tot verse lagen verf en frisse decoraties. Elk hoekje en gaatje van de locatie is aangepakt, maar het industriële karakter van Pakhuis West is behouden gebleven.

Ook de wat kleinere ruimtes als de Rokerij en de Lounge hebben een nieuwe look gekregen. “We vinden het belangrijk dat er tevens ruimtes in de locatie zijn waar je je meteen thuis voelt, deze ruimtes hebben dan ook een echte huiskamer look en feel gekregen”, vertelt Marjorie Verlaan. De ruimtes worden vooral ingezet als break-out ruimte voor intieme sessies, als sprekerslounge of voor de kleinere vergaderingen.

Pakhuis West

Om de vernieuwde locatie te presenteren werden verschillende bedrijven uitgenodigd voor een speciale presentatie afgelopen 13 juli. Tijdens deze middag werden gasten onthaald met een welkomstdrankje, stonden er hapjes op tafel en konden zij wat lekkers halen bij de foodtruck. Na een interactieve sessie met Duncan Stutterheim werden de gasten naar de Grote Zaal begeleid waar ze een voorproefje van de mogelijkheden kregen.

Er werd enthousiast gereageerd door de gasten op de upgrades van Pakhuis West. Titia en Michelle van de FD Mediagroep: “Wat is het opgeknapt! Het is echt een mooie ruimte geworden, lekker veelzijdig.” Annemieke van Under Armour kent de locatie van een jaar eerder: “Het verschil met een jaar geleden is echt enorm. Mooie afwerking van deze industriële locatie.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.