Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe vergaderlocatie erbij voor Zwier in Vinkeveen

Vergader- en evenementenlocatie Zwier in Vinkeveen is druk bezig met de bouw van een nieuwe vergaderlocatie: de Huiskamer. Opvallend is dat het nieuwe gebouw op een tijdelijke locatie staat en over een aantal jaren op een andere plek definitief gebouwd moet worden. Er wordt daarom gewerkt met herbruikbare materialen die ook weer demonteerbaar zijn. De Huiskamer gaat op 1 april open.

Zwier, dat in de zomer van 2017 opende, breidt haar terrein steeds verder uit. Inmiddels is er de vergaderlocatie De Werfplaats; een buitenterrein waar je kunt lunchen of borrelen, de Kas die gebruikt kan worden voor kleinere groepen of als break-out ruimte, de Eilandhut op 20 minuten varen van Zwier en je kunt er overnachten in luxe tenten of in het schip de Pakschuyt. Daar komt binnenkort dus nog een vergaderlocatie bij waar maar liefst 100 personen terecht kunnen.

Zwier, De Huiskamer
Tekening van de binnenkant van De Huiskamer. Beelden: Zwier

De Huiskamer

De nieuwste vergaderlocatie van Zwier ligt aan het water en krijgt daarom een brede glazen wand die daar naartoe is gericht. De sfeer moet huiselijk worden, met veel planten, een gezellige houthaard en een open keuken. De ruimte is flexibel in te delen waardoor kleine gezelschappen er kunnen vergaderen of brainstormen, maar ook 100 personen een presentatie kunnen volgen. Doordat de plek waar De Huiskamer nu komt straks water moet worden, wordt het hele gebouw circulair gebouwd. Een leuk voorbeeld hiervan is de houten vloer, die van een 30 jaar oude damwand van een eiland op de Vinkeveense plassen wordt gemaakt.

Aan het eten is ook gedacht: je kunt straks in De Huiskamer tijdens of na je evenement of vergadering genieten van een lunch, borrel of diner. Er wordt gewerkt met lokale en biologische producten en bijzondere, niet-alledaagse gerechten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.