Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe Dunes Lounge & Bar geopend in Noordwijk

Het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk aan Zee opent de nieuwe Dunes Lounge & Bar. De hotelbar is het gevolg van een verbouwing van het vorig jaar gesloten hotelrestaurant Chatillon. Ook nieuw in het hotel is The Winery, waar wijnproeverijen worden gehouden.

“Het nieuwe ‘Dunes Lounge & Bar’ voorziet de gasten van alle gemakken,” vertelt André Aaij, General Manager van Radisson Blu Palace Hotel. “Zo is het de ideale locatie om na een meeting met een goed glas wijn in de hand na te praten of met een heerlijke kop cappuccino achter de laptop mails te beantwoorden. In Dunes is goed nagedacht wat de zakelijke gast nodig heeft; stopcontacten, supersnel gratis WIFI en goede koffie”. In de lounge is een open haard en zijn vier 4K led-schermen geïnstalleerd die voor extra sfeer zorgen. Op deze schermen kunnen verschillende beelden getoond worden: van natuurbeelden tot een vierkoppige liveband die voor de muziek zorgt.

Radisson Blu Palace Hotel

The Winery

“Ook hebben we The Winery geopend. In dit wijnproeflokaal kunnen wijnproeverijen worden gehouden, bijvoorbeeld als afsluiter van een meeting, origineel bedrijfsuitje of avondje uit met vrienden. Door het wijndoseersysteem kunnen de meest exclusieve wijnen ook per glas geschonken worden.”

Gedurende de verbouwing bleef het hotel open. Er moesten speciale maatregelen genomen worden, zodat de gasten zo min mogelijk last hadden van de werkzaamheden. Zo was de bouwplaats afgesloten door speciale stofwanden en werd het grootste sloopwerk op geschikte tijden uitgevoerd. “Uiteraard was het onze prioriteit om te zorgen dat gasten van het hotel zo min mogelijk geluidsoverlast zouden hebben tijdens de verbouwing. Om gasten te informeren hingen er overal in het hotel impressies van de nieuwe lounge.”

Naast Dunes Lounge & Bar en The Winery is de receptie van het hotel naar voren verplaatst en is een foyer gecreëerd. Hier kunnen de zakelijke gasten gedurende de dag tijdens hun congres koffie drinken.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.