Discover the finest spaces
Delen

Metamorfose voor evenementenlocatie IJzeren Man in Vught

Het Strandhuys van evenementenlocatie, restaurant en recreatiebedrijf IJzeren Man in Vught heeft een spectaculaire metamorfose ondergaan. De puntjes op de i worden nog gezet, maar je herkent het restaurant nu al niet meer terug. Het meest bijzondere is het flexibele dak boven het terras aan het water. Het Strandpaviljoen, waar vergaderingen en events georganiseerd kunnen worden, is hierna aan de beurt.

De ingrijpende verbouwing startte begin dit jaar en werd in de zomermaanden afgerond. Er is nu een compleet nieuwe keuken waar gasloos wordt gekookt. Ook zijn er drie barren; een buitenbar, een VIP bar en een grote ronde bar in het midden van het restaurant die meteen de aandacht trekt. Door het flexibele dak boven het terras is er een gezellige serre gecreëerd voor de koudere dagen. Wanneer het lekker weer is, gaat het dak natuurlijk open en zit je heerlijk in de buitenlucht in de zon. Verder heeft het Strandhuys een compleet nieuw interieur met veel houten accenten en overal planten.

IJzeren Man

De nieuwe VIP bar van het Strandhuys kan gehuurd worden voor borrels of kleine events tot dertig personen. Ook kun je natuurlijk lekker gaan eten bij het gerestylde restaurant na een presentatie in het Strandpaviljoen bijvoorbeeld. “We hebben een nieuwe menukaart en bovendien passen we het interieur ook aan aan het jaargetijde. Straks verandert het restaurant dus naar een gezellige wintersetting”, vertelt Loes van Montfort van IJzeren Man.

Bij evenementenlocatie het Strandpaviljoen heb je de keuze uit drie zalen die een prachtig uitzicht bieden op het water of de bossen. De ruimte Serre Zuid heeft een enorme bar en een grote dansvloer biedt plek aan 80 tot 250 mensen. Serre West is een wat kleinere zaal aan het strand voor 15 tot 80 personen. De Kornuit valt op door de bar in het midden van de zaal. Hier kun je terecht met 15 tot 200 mensen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.