Discover the finest spaces
Delen

Maassilo Rotterdam breidt uit met meer zalen

RAAF, Rotterdam Art-Adventure-Food, in de Maassilo Rotterdam stopt ermee. Na zeven jaar is de organisatie toe aan een nieuwe uitdaging. De ruimte met verschillende zalen in de Maassilo wordt overgedragen aan evenementenlocatie Maassilo, die de inspirerende ruimten toevoegt aan haar portfolio. Met een nieuwe naam en nieuwe uitstraling.

De afgelopen zeven jaar groeide RAAF uit van lunchroom met kunst- en cultuurpodium, tot een plek voor grotere producties, catering- en verhuurbedrijf voor creative spaces. Dat laatste gebeurde nadat ze onderdak vonden in de oude graansilo in Rotterdam Zuid. De ruimtes van RAAF hebben een eigen uitstraling en identiteit binnen het pand. De ruimtes bleken daarom geliefd bij bedrijven die met kleinere groepen aan nieuwe plannen, ideeën en concepten wilden werken.

En nu?

Voor de Maassilo is de overname een logische stap. Als grootste gebruiker van het pand met een evenementenlocatie waar grote groepen terecht kunnen, zijn de knusse en trendy ingerichte ruimten van RAAF een mooie aanvulling. Met de nieuwe ruimten heeft Maassilo straks ook de mogelijkheid om kleinere groepen te ontvangen.

Er zal wel het een en ander veranderen. Hoewel de zalen op de begane grond (Forest en het Nest) in juli en augustus gewoon te huur blijven, worden de ruimten op de zevende verdieping (Skylobby, Viewpoint, Hide-out en Machinekamer) onder handen genomen. In september introduceert de Maassilo een nieuwe vergaderarrangement én een nieuwe naam voor de zalen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.