Discover the finest spaces
Delen

Landgoed Huize Bergen opent nieuwe hotelvleugel

Waar vroeger kassen vol tropische planten stonden wordt nu gebouwd aan de toekomst van Landgoed Huize Bergen in Vught. Een omvangrijk project, waarbij de locatie in drie fases wordt uitgebreid met nieuwe kamers en meer ruimtes voor meetings en events. Fase 1 – de eerste 39 tweepersoons hotelkamers – is inmiddels voltooid. Vorige maand opende het conferentiecentrum en -hotel 32 luxe tweepersoonskamers en 7 entresol suites.

In het nieuwe Landgoed Huize Bergen hebben alle kamers een erker met zitvensterbank en bieden uitzicht over het monumentale park. De koele tinten van de opkomende zon en de warme tinten van de ondergaande zon bepalen het kleurenpalet. Een ontwerp van Jeanne Dekkers Architectuur die de waarden van het familiehuis wist te vertalen naar elegante vormen en materialen van nu. In de zeven entresol kunnen gasten slapen onder de sterren. De kamers op de derde verdieping van het hotel zijn voorzien van een slaapverdieping met een dakraam.

Landgoed Huize Bergen

De nieuwste hotelvleugel is onderdeel van een meerjarenplan dat het landgoed gereed moet maken voor de toekomst. In de volgende fase worden – aansluitend op de nieuwe hotelvleugel – een entree, lobby en nieuwe vergaderzalen gerealiseerd. De vergaderzalen worden zo ingericht, dat de ruimte flexibel opgedeeld kan worden. De nieuwe entree en lobby zullen na straks functioneren als ontvangstruimte bij meetings en events. In de laatste fase bouwt de locatie een tweede hotelvleugel, met nog eens 39 kamers. Daarnaast wordt het monumentale park verder uitgewerkt zodat naast de eeuwenoude bomen ook nieuw groen kan ontstaan.

Landgoed Huize Bergen heeft nu in totaal 105 hotelkamers. Naast hotel is de locatie  een locatie voor conferenties, vergaderingen en feesten. Het centraal gelegen landhuis vormt het hart van het landgoed. In authentieke stijlkamers kunnen gasten hier genieten van ontbijt, lunch en diner. Ook voor de zakelijke reiziger is het hotel een ideale uitvalsbasis net buiten het centrum van ’s-Hertogenbosch.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.