Discover the finest spaces
Delen

Kontakt der Kontinenten presenteert gloednieuw restaurant KonneKt

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is een schitterend nieuw restaurant rijker. Voor ‘KonneKt’ ging de aanbouw van het voormalige restaurant tegen de grond en werd een gloednieuw, eigentijds paviljoen aangebouwd met zeeën van licht en ruimte. Met de realisatie van KonneKt biedt het conferentiehotel niet alleen meer zitplaatsen in het restaurant én een verbeterde logistiek, maar ook een culinaire totaalbeleving.

KonneKt is een grote, open ruimte, die op slimme wijze uit verschillende lagen bestaat. Je komt binnen in het hoogste deel, het atrium. Dit is een rustige ontmoetingsplek waar je goed terecht kunt voor een zakelijke afspraak of om rustig te kunnen werken. In het atrium zie je ook het mooist hoe de nieuwbouw is verweven met het oude gedeelte: het glazen plafond leunt tegen de oude muren van het voormalige klooster met haar fraaie glas-in-lood ramen. Een laag verder is de KonneKt lounge gecreëerd, die perfect is voor de ontvangst van zakelijke gezelschappen. Dit deel van de ruimte is met glazen wanden af te sluiten en kan dus ook in combinatie met de vrijwel direct naastgelegen congreszaal exclusief worden gereserveerd. Het restaurantgedeelte van KonneKt biedt ruimte aan 240 gasten en is onder andere uitgerust met een moderne foodcourt en diverse loungeplekken. Daar kun je niet alleen genieten van een veelzijdig assortiment aan eten en drinken, maar natuurlijk ook van een van de grootste USP’s van Kontakt der Kontinenten: het panoramische uitzicht op de bostuin.

Verbinding en culturele overeenkomsten

Het interieur van KonneKt is met zorg gekozen en sluit naadloos aan op het wereldse DNA van de historische locatie. Verbinding en culturele gelijkenissen staan centraal binnen KonneKt. Dit zie je onder andere terug in het gebruik van materialen en de decoraties: verzamelde souvenirs van over de hele wereld. Denk bijvoorbeeld aan Picasso’s zelfportret, dat toont als een Afrikaans stammenmasker. Of de kleurrijke borduursels uit Peru, die veel overeenkomsten tonen met de Marker klederdracht. Het gekozen meubilair en het gebruik van verschillende zones en sferen geven een warme en uitnodigende vibe. En hoewel het ontwerp modern is, is er ook oog voor de historie en zijn de kenmerkende details zoals het glas in lood met respect behandeld.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.