Discover the finest spaces
Delen

IBN Vergadercentrum Uden krijgt restyling en nieuwe naam: Meeters

Het IBN Vergadercentrum in Uden wordt op dit moment helemaal vernieuwd en krijgt een nieuwe naam: Meeters. Er komt een nieuwe congreszaal en alle dertien vergaderzalen worden gerestyled. Hierdoor wordt de grote vergaderlocatie flink gemoderniseerd en wordt het ‘helemaal van deze tijd’, aldus IBN. Meeters wordt op 26 maart geopend.

Het nieuwe Meeters is onderdeel van IBN (Integrale Bedrijven Noordoost-Brabant), een bedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk helpt. Bijvoorbeeld vanwege een burn-out, een chronische ziekte of mensen die boventallig zijn geworden. Zo worden er in het Meeters vergadercentrum mensen opgeleid om in de horeca en catering te kunnen werken. “We willen dat mensen weer mee kunnen doen. Dat mensen vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan een loopbaan. Want, werken maakt mensen gelukkiger. En gelukkige mensen maken onze samenleving mooier”, meldt IBN. 

Meeters, Uden

Meeters

De grootste verandering bij het vernieuwde vergadercentrum Meeters is de komst van een compleet nieuwe congreszaal. Hier is ruimte voor zo’n tweehonderd mensen. Daarnaast krijgen alle bestaande vergaderzalen een nieuwe look en wordt er een nieuw vergaderconcept uitgerold. Naast de verschillende vergaderruimten die gebruikt kunnen worden voor allerlei soorten events, is er een restaurant dat de catering kan regelen tijdens je meeting of event.

Tijdens de verbouwing is het vergadercentrum gewoon geopend en kan er volop gebrainstormd, gepresenteerd of geborreld worden. “Bij Meeters kunnen mensen terecht voor congressen, bijeenkomsten, een vergadering, een brainstormsessie, werkoverleg, sollicitatiegesprek of om koffie te drinken met een nieuwe of potentiële klant. Alles in een ongedwongen, professionele en moderne sfeer”, aldus IBN.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.