Discover the finest spaces
Delen

Hotel Carlton President opent vernieuwd restaurant One24

De laatste fase van de restyling van hotel Carlton President in Utrecht is inmiddels afgerond. Onlangs opende het nieuwe restaurant One24 met een gevarieerde internationale menukaart. Ook werden de afgelopen maanden de extra vergaderzaal Glass Room en de lobby vernieuwd. Eerder dit jaar waren 115 hotelkamers, 9 vergaderzalen, brainstormruimtes en de congreszaal aan de beurt voor een flinke restyling

Het uitgangspunt van de vernieuwing was dat plezier voorop moet staan wanneer je in het hotel aan het werk bent. Het Carlton President moest een prikkelende omgeving worden die haar gasten weet te inspireren en verrassen. Zowel in de kamers als in de zalen is daarom gekozen voor verrassende kleurcombinaties en materialen. General Manager Bart Blikman: “Ik ben trots op de voltooiing van deze belangrijke fase in onze totale transformatie. Het is bijzonder om te zien hoe elke gast zijn of haar favoriete plek in het nieuwe restaurant One24 uitzoekt.”

Carlton President

Restaurant One24 moet echt een ontmoetingsplek gaan worden voor zowel zakelijke gasten, Utrechters en internationale gasten. Er zijn werkplekken in het restaurant, maar ook grote tafels waar bijvoorbeeld genoten kan worden van een zakelijke lunch. De menukaart is een mengeling van de Mediterrane keuken en Midden-Oosterse invloeden en er wordt veel gewerkt met lokale producten. One24 is ook beschikbaar voor een thema-buffet, walking diner of een besloten feest.

Naast lekker eten, kun je bij het Utrechtse viersterrenhotel ook terecht voor evenementen of vergaderingen. Er zijn in totaal namelijk drie brainstormzalen, vijf training- en vergaderzalen en een congreszaal met een capaciteit van 250 personen. Carlton President ligt vlakbij de A2 en station Maarssen en heeft maar liefst 250 gratis parkeerplaatsen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.