Discover the finest spaces
Delen

Grote restyling op Fort Voordorp bijna klaar

Fort Voordorp ondergaat dit jaar een flinke metamorfose. Deze zomer wordt de laatste hand gelegd aan de restyling van het historische monument bij Utrecht. “De verbouwing was een ware uitdaging. Het fort bestaat dit jaar ook 150 jaar, maar wij zijn nu weer helemaal klaar voor de toekomst”, vertelt directeur Jantine van Denderen. Het ontvangstlokaal en alle gewelven zijn voorzien van een nieuwe stalen pui met glas, de verlichting is compleet vernieuwd en ook de is akoestiek verbeterd.

“De laatste vernieuwingen zijn van toepassing op onze grote zaal, Lunetten. Rond de zomervakantie vindt hier een aantal grote veranderingen plaats waarbij onder andere de bar zal worden verwijderd. De nieuwe moderne bar en het meubilair zal Lunetten een complete nieuwe look geven”, vertelt Jantine. Naast de verbouwingen in het fort is ook gekeken hoe de inrichting het beste duurzaam gemoderniseerd kon worden. Nieuwe hippe barkrukken samen met zelf ontworpen robuuste statafels maken het decor nu helemaal compleet. De verschillende kleuren van de barkrukken en afmetingen van de statafels zorgen ervoor dat ze voor elk evenement in de gewenste combinatie kunnen worden geplaatst tot een mooie geheel.

Maatwerk

Fort Voordorp is een evenementenlocatie in Utrecht. Gelegen in het groen biedt de locatie na de verbouwing nu nog meer mogelijkheden voor een sfeervolle beurs, congres, evenement of feest van 80 tot 2500 personen. “In het voortraject hebben wij een architect in handen genomen om mee te denken over de verbouwingen en de inrichting. Doordat de gewelven allemaal rond zijn, was het niet mogelijk om met standaard materialen te werken. Alles is met de juiste voorbereiding, precies op maat gemaakt om dit verbluffende resultaat neer te kunnen zetten. De nieuwe moderne glazen puien bieden een prachtige lichtinval vanaf de galerij. De eerste reacties van onze opdrachtgevers zijn dan ook zeer enthousiast.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.