Discover the finest spaces
Delen

Grote Kerk Schermerhorn heropent na restauratie als eventlocatie

De Grote Kerk van Schermerhorn is na een grondige renovatie door Stadsherstel Amsterdam heropend, en is nu het hele jaar door beschikbaar als bijzondere evenementenlocatie. De kerk ligt in het rustieke plaatsje Schermerhorn, acht kilometer buiten Alkmaar.

De Grote Kerk van Schermerhorn werd voor de renovatie herbestemd als multifunctioneel centrum, waar ook zakelijke bijeenkomsten en feesten gehouden kunnen worden. De kerk voldoet als evenementenlocatie aan de eisen van deze tijd. Zo beschikt de locatie over wifi, is in de hele kerk vloerverwarming geïnstalleerd en zijn het verfwerk en de authentieke gebrandschilderde ramen opnieuw gedaan. De kerk is het hele jaar open voor verschillende activiteiten op toeristisch, commercieel en cultureel gebied.

Grote Kerk Schermerhorn

Zakelijke bijeenkomsten

De Grote Kerk werd gekocht door Stadsherstel Amsterdam, die de renovatie van de locatie heeft uitgevoerd. De kerk biedt nu plaats voor evenementen tot 300 personen, van zakelijke bijeenkomsten tot feesten. Bijeenkomsten in de Grote Kerk zijn goed te combineren met activiteiten in de regio. Te denken valt aan een rondvaart met een fluisterboot door natuurgebied de Eilandspolder of een bezoek aan de Museummolen. Naast mogelijkheden voor zakelijke evenementen heeft de kerk een culturele programmering. De Grote Kerk van Schermerhorn organiseert het hele jaar door tentoonstellingen, exposities, concerten en workshops.

Grote Kerk Schermerhorn
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.