Discover the finest spaces
Delen

Evenementenlocatie Zwier breidt buitenterrein uit

In de zomer van 2017 opende de locatie Zwier haar deuren: een idyllische locatie in een verborgen haventje aan de Vinkeveense Plassen – net buiten Amsterdam. Met een prachtige evenementenlocatie, diverse overnachtingsmogelijkheden en een groot buitenterrein aan het water had de locatie al veel te bieden. Maar het team achter Zwier heeft niet stil gezeten: de afgelopen maanden is er hard gewerkt op het buitenterrein, waardoor er nog meer mogelijk is voor je events op deze locatie.

Mede-eigenaar Yordi de Bruin: “Met toename van stress, druk en prikkels kan het fijn zijn om kantoor soms te verruilen voor plek die ruimte geeft. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat naar buiten gaan en dichtbij de natuur zijn bijdraagt aan een heldere kijk op zaken. Met Zwier helpen we teams graag verder door het bieden van een rustpunt.”

De Werfplaats

Op de oude werf van de haven werd vorig jaar een van de loodsen omgebouwd tot bijzondere locatie voor meetings en events. De Werfplaats is een locatie van 230 vierkante meter, bestaande uit twee verdiepingen. In exterieur en interieur wordt veel gebruik gemaakt van licht hout en glas, waardoor de locatie overal licht en ruimtelijk overkomt. Beneden is een ruime ontvangstruimte met een open eetkeuken; boven bevindt zich een open ruimte met veel daglicht dat door grote ramen binnenkomt.

Stap je de deur uit, dan ligt er een groot, pas gerenoveerd, buitenterrein (8.000m2) met verschillende mogelijkheden. Zo is het nu mogelijk om je break-out of workshop te houden op de buitenplaats, kun je met een kleine groep vergaderen in een prachtige kas of houd je een diner bij de vuurplaats. Een korte wandeling over het terrein brengt je naar de kade waar je tussen meetings door turend naar het water je hoofd leeg kunt maken.

Het was al mogelijk om te overnachten in de twaalf luxe tenten op het terrein. Het aantal tenten is nu uitgebreid naar 18 in totaal, zodat je hier met nog grotere groepen kunt overnachten. De tenten zijn comfortabel ingericht met een houten vloer, ijskastje, kluisje, zithoek en een groot bed. Als je blijft slapen kun je vrij gebruik maken van de kano’s en SUP’s. Op het terrein staat verder een luxe sanitair gebouw, een kas met een gezellige woonkeuken, en een buitenterras. Voor warmte is er in de avond een vuurplaats.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.