Discover the finest spaces
Delen

Eerste foto’s vernieuwing Carlton President Utrecht

Het Carlton President in Utrecht zit midden in een grote transformatie. De eerste fase, waarbij 115 hotelkamers zijn voorzien van een gloednieuw interieur, is inmiddels voltooid. In de volgende fase worden ook de 9 multifunctionele vergaderzalen en de complete begane grond vernieuwd. De transformatie van het hotel is medio 2018 voltooid.

Het viersterrenhotel wil haar gasten inspireren en verrassen, en dat idee is doorgevoerd in het nieuwe design. In de hotelkamers is bijvoorbeeld een unieke combinatie van kleuren en materialen gebruikt waardoor er veel ruimte is om te werken en voor ontspanning. Zo wordt er een prikkelende omgeving gecreëerd die gasten beweegt. In het ontwerp zien  we mooie combinaties in ruimte, sfeer, materiaal en kleur, en zijn er diverse innovatieve technologische snufjes toegevoegd om het verblijf te veraangenamen.

Carlton President Utrecht

Restyling van de zalen

General manager Bart Blikman: “Ik ben trots dat we deze nieuwe hotelkamers hebben kunnen realiseren. De opgeleverde hotelkamers zijn inmiddels zeer positief door onze hotelgasten ontvangen. Bij Carlton President haal je het beste uit jezelf door inspiratie en verassing en dat neem je met je mee.”

Medio 2018 is Carlton President een compleet nieuw hotel. Na de hotelkamers worden ook de complete begane grond en de 9 multifunctionele vergaderzalen voorzien van een nieuw design, passend bij de nieuwe stijl van de kamers. Ook in de zalen zullen diverse prikkelende elementen worden  toegevoegd om de zakelijke bezoeker te inspireren. Naar verwachting is de verbouwing van de zalen eind februari afgerond.

Carlton President Utrecht
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.