Discover the finest spaces
Delen

Dutch Cuisine staat centraal in vernieuwd Sandton IJsselhotel in Deventer

Het designhotel Sandton IJsselhotel in Deventer heeft onlangs een flinke metamorfose gekregen. Er is nieuw meubilair, verschillende ruimten zijn gerenoveerd en het restaurant heeft een nieuwe naam gekregen: IJssel restaurant. Ook het menuconcept is aangepast en de seizoensgebonden en lokale gerechten van de nieuwe chef Joris Gerrits staan in het teken van ‘Dutch Cuisine’. 

Het IJsselhotel is onderdeel van International Hotel Management Group dat bestaat uit negen hotels in Nederland en België. Het designhotel aan de IJssel bestaat inmiddels twaalf jaar en dus was het tijd voor een update. “We hebben onder andere de kleurstelling veranderd, onderhoud gepleegd en nieuw meubilair gekregen. Ook zijn het restaurant en de twee exclusieve ruimten op de begane grond, de Serre en de Petit Salon, helemaal gerenoveerd. Er gaat nog meer veranderen, maar hier kan ik op dit moment nog niets over vertellen”, aldus Annika Jacobs van het IJsselhotel.

IJsselhotel, Deventer
De vernieuwde Petit Salon. Foto: Sandton IJsselhotel

Sandton IJsselhotel

Bij hotel en evenementenlocatie IJsselhotel zijn vijf ruimten te huur voor vergaderingen en evenementen. Op de begane grond liggen de Serre en de Petit Salon die helemaal vernieuwd zijn. Hierdoor is de Petit Salon nu erg geschikt voor private dining. Verder is er een vergadersuite voor maximaal acht personen en twee ruimten die gecombineerd kunnen worden en samen plek bieden aan zo’n tachtig personen. Ideaal voor een vergadering, presentatie, feest of borrel. Het is ook mogelijk om het gehele hotel exclusief te reserveren.

Wie een event of meeting organiseert in het IJsselhotel krijgt altijd catering op maat. Net zoals in het nieuwe IJssel restaurant is ook hier het thema Dutch Cuisine met gerechten als IJsselvallei rund of skrei.

IJsselhotel, Deventer
Het IJssel restaurant. Foto: Sandton IJsselhotel
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.