Discover the finest spaces
Delen

Domaine La Butte aux Bois presenteert nieuwe spa retreat

Domaine La Butte aux Bois in het Belgische Lanaken presenteerde deze week het resultaat van een grote vernieuwing. Het hotel/restaurant opende de luxueuze Spa Retreat ‘La Forêt’, waarmee het de hotelaccommodatie uitbreidt met 20 modern ingerichte kamers en 2 boardrooms voor zakelijke meetings, stijlvol ingericht en met een fraai uitzicht over de Hoge Kempen.

Domaine La Butte aux Bois is gevestigd in een luxe landhuis aan het Nationaal Park Hoge Kempen. In 2009 en 2013 vonden er al omvangrijke verbouwings- en renovatiewerken aan het landhuis plaats. Vorig jaar werd besloten een volgende stap te zetten in de ontwikkeling van het hotel: een moderne nieuwbouw met 20 designkamers en een spa integreren in de groene omgeving van het aangrenzende Nationaal Park.

La Forêt

Het nieuwe Spa Retreat ‘La Forêt’ is omgeven door een terrastuin die overloopt in Nationaal Park Hoge Kempen. Op de begane grond vinden we onder meer een indoorpool en panorama-sauna. Buiten is een overdekt terras met outdoor jacuzzi en yoga-en relaxruimtes in open lucht.

La Butte aux Bois

La Butte aux Bois bestaat sinds 1986, en ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een vermaard luxehotel met een beroemd restaurant. Restaurant ‘La Source’ en chef Ralf Berendsen zijn bekroond met een Michelin-ster en drie Gault-Millau koksmutsen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.