Discover the finest spaces
Delen

Diergaarde Blijdorp opent vernieuwde Terraszaal

Diergaarde Blijdorp is een vernieuwde evenementenlocatie rijker. Het monumentale Restaurant De Terraszaal sloot afgelopen winter haar deuren voor een grote restauratie. Sinds het voorjaar is de locatie weer helemaal up-to-date met een frisse, moderne look and feel én een nostalgische touch. Vanaf deze zomer is de locatie ook inzetbaar voor zakelijke bijeenkomsten, zoals recepties, diners en feesten.

De Terraszaal ligt in het hart van Diergaarde Blijdorp, tussen het verblijf van de zwarte neushoorns, de Afrikaanse bosbuffels en bij de Chinese tuin. Vanaf het prachtige terras van de locatie heb je een schitterend uitzicht over de vijver met bijzondere  vogels, het eiland met ringstaartmaki’s en, iets verder weg, de tijgerkreek. Voor bezoekers van de dierentuin is Restaurant De Terraszaal dan ook een populaire plek om tot rust te komen.

Terraszaal

De Terraszaal werd deze winter voorzien van een nieuw interieur. Zwart staal en smaragd groene banken geven het restaurant een frisse, hedendaagse look. Tegelijkertijd zorgen oude zwart-wit foto’s van Diergaarde Blijdorp voor het gevoel van een dagje Diergaarde van toen. Het vernieuwde restaurant krijgt een belangrijke positie in het scala van zakelijke evenementen. Zowel in de zomer als in de winter garandeert het terras tussen de dierverblijven een onvergetelijke avond in Diergaarde Blijdorp.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.