Discover the finest spaces
Delen

Wicked Grounds vernieuwt Creative Boardroom

Wicked Grounds in Amsterdam heeft zijn Creative Boardroom opnieuw geopend. De inspirerende vergaderlocatie is nu geschikt voor 32 personen en biedt meerdere break-out ruimtes. Ondanks de ruime opzet en het moderne industriële interieur van deze vernieuwde ruimte wil Wicked Grounds zijn klanten een thuisgevoel bezorgen. “We willen dat de ruimte je omarmt alsof je thuis komt”, verklaart Gerwin Peters, een van de oprichters van Wicked Grounds.

Nieuw zijn de verschillende break-out ruimtes. “Een van de wensen die we steeds vaker zagen terugkomen was de mogelijkheid om op te delen in kleinere groepjes”, legt Tom Verstappen, de andere oprichter van Wicked Grounds uit. “Hier hebben we de Creative Boardroom nu naar ingericht. We hebben bijvoorbeeld een grote living gecreëerd, met de mogelijkheid om meerdere kleinere zitjes te maken”.

Wicked Grounds - Creative Boardroom 14

Scandinavisch design

Voor de inrichting van de Creative Boardroom is gekozen voor Scandinavisch design met lichte frisse kleuren en stoere industriële details. Daarbij is de Creative boardroom van alle gemakken voorzien waaronder een smart tv, een  projectiescherm, een audiosysteem en flip-overs. Ook kunnen bezoekers gebruik maken van biologische catering of kan de vergadering worden afgesloten met een diner.

Wicked Grounds - Creative Boardroom 8

Creatieve broedplaats

Wicked Grounds biedt ruimtes die innovatie en creativiteit een plek bieden. Zo beheert het bedrijf evenementenlocatie ‘The Warehouse’ en het ‘Coworking Cafe’, een middenweg tussen werkplek en café. Ook zal het bedrijf na de zomer een creative space in het nieuwe culturele centrum De School in Amsterdam openen.

Het bedrijf heeft als visie dat innovatie en creativiteit zich niet beperkt tot de paar uitverkorene, maar dat iedereen deze krachten in zich draagt. Het doel is om een omgeving te creëren die deze krachten in mensen losmaakt. De ruimte dient daar dus naar ontwikkeld te worden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.