Discover the finest spaces
Delen

Carlton President Utrecht toont vernieuwde meetingzalen

Het Carlton President in Utrecht is weer een stap verder in de totale metamorfose van het hele hotel. Nadat het hotel eerder de nieuwe hotelkamers presenteerde, zijn nu ook de vernieuwde meetingzalen geopend. De nieuwe vormgeving maakt het mogelijk om de locatie te huren voor zowel meetings als een event door het hele hotel. 

Doel van de restyling is om in het hotel een prikkelende omgeving te bieden die haar gasten weet te inspireren en verrassen. Zowel in de kamers als in de zalen is daarom gekozen voor verrassende kleurcombinaties en materialen. De hierdoor ontstane sfeer is zowel geschikt voor werk als recreatie. General manager Bart Blikman: “Een locatie moet gasten inspireren waardoor zij het beste uit zichzelf halen. Werken gaat je een stuk beter af als je ook plezier in je werk hebt. Ik ben trots dat we dit in zowel de kamers als in de zalen hebben gerealiseerd.”

Het viersterrenhotel beschikt na de restyling over drie brainstormzalen, vijf training- en vergaderzalen en een congreszaal met een capaciteit van 250 personen.

Carlton President

Medio 2018 moet Carlton President een compleet nieuw hotel zijn. Naast de nieuwe hotelkamers en de meeting- en eventzalen, zal in de zomer van 2018 ook de begane grond met de lobby, bar en restaurant worden gerenoveerd. Het pand is gelegen in Utrecht vlakbij de A2 en treinstation Maarssen. Voor een zakelijk evenement is er ook aan de parkeergelegenheid gedacht; zo beschikt het hotel over 250 gratis parkeerplekken.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.