Discover the finest spaces
Delen

360 graden beleving bij verbouwde evenementenlocatie Studio 21

Overal om je heen enorme LED-schermen die de presentatie van een spreker of een show tijdens je event een compleet andere dimensie geven. Sinds kort behoort dit tot de mogelijkheden bij evenementenlocatie Studio 21 in Hilversum. Deze zomer werd de enorme studio op het Media Park in twee maanden tijd compleet verbouwd. Het resultaat is spectaculair!

De grote televisiestudio was jarenlang een enorme ‘black box’ waardoor er van alles mogelijk was voor de invulling van evenementen en dinnershows. Toch vond de evenementenlocatie dat er iets groters en unieks moest komen. Vanwege de komst van de nieuwe dinnershow Madame Jeanette was het nodig om de zaal te verbouwen tot een ronde arena met daar omheen zo’n 450 vierkante meter aan LED-schermen. Ook zijn de geluidsvoorzieningen aangepakt en is er nu een nieuw innovatief lichtplafond en state-of-the-art techniek. “Als gast heb je echt het idee onderdeel te zijn van de show. Bovendien is er in deze setting meer interactie tussen gasten en performers”, vertelt Richard Jonker van Studio 21.

Studio 21

De Hilversumse evenementenlocatie Studio 21 heeft sinds de verbouwing drie niveaus in arena-setting. Hierdoor kunnen er maximaal 1600 mensen terecht, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsfeest. Door de komst van de vaste dinnershow Madame Jeanette kan er allerlei entertainment ingezet worden tijdens je event. Dit kan zelfs gepersonaliseerd. Ook kan de show Madame Jeanette exclusief voor jou opgevoerd worden of in combinatie met een eigen programma.

Naast de studio zelf, is er een foyer met vide, waar samen 1000 personen in kunnen. Ook is er een moderne en gezellige loungebar voor zo’n vijftig mensen. Parkeren tijdens grote evenementen is geen probleem, want er zijn 2000 parkeerplaatsen beschikbaar. Ook ligt er een bushalte en treinstation voor de deur.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.