Discover the finest spaces
Delen

Restyling voor Oranjerie Landgoed Groot Warnsborn

De Oranjerie van Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem is vernieuwd. De afgelopen tijd is de meeting en eventlocatie onder handen genomen om het weer een frisse, moderne look te geven. Het schilderwerk heeft een opknapbeurt ondergaan, de vloeren in de kassen zijn vernieuwd en ook de aankleding en gordijnen zijn gemoderniseerd.

“Wij wilden de twee kassen en het middenschip zo inrichten dat het ook voor kleinere groepen in een zakelijke setting is in te zetten.”

Facelift

De Oranjerie bestaat uit een middenschip en twee aanpalende zalen, de Druivenkas en de Orchideeënkas. Lammert de Vries, directeur: “Wij wilden de twee kassen en het middenschip zo inrichten dat het ook voor kleinere groepen in een zakelijke setting is in te zetten. Een private diner, een besloten vergadering voor een kleine groep in de orchideeënkas, maar ook een kook-workshop in de druivenkas. Of een receptie in de grote ruimte, apart of gecombineerd. Een compleet nieuw interieur, van vloer tot plafonds, gordijnen, een nieuwe bar, nieuw meubilair, gratis wifi, kortom een totale facelift. Traditionele vloerstenen, wandschilden, LED verlichting voor verschillende kleurthema’s, akoestische panelen voor een betere geluidsoverdracht, multifunctioneel, maar met behoud van het authentieke karakter. Het enige dat eigenlijk niet is veranderd is ons prachtige tuinterras en de grote eigen parkeerplaats.”

Terrassentuinen

De Oranjerie van Landgoed Groot Warnsborn vindt zijn oorsprong in 1860 en biedt een prachtig uitzicht over de terrassentuinen, ontworpen door Hendrik Copijn. Deze tuinen zijn uniek in Nederland. In samenwerking met studenten EventMarketing van het Rijn IJssel in Arnhem is een heropening georganiseerd, die plaats zal vinden op donderdag 16 april.

[Foto’s: Landgoed Hotel Groot Warnsborn]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.